Video Aspect Ratio: 4:1

De Hypnosewolk Premium

Ervaar ultieme ontspanning en transformatie met de therapeutische en hypnotische luisterbelevenissen & meditaties van de Hypnosewolk PremiumDe Hypnosewolk Premium


Ervaar ultieme ontspanning en transformatie met therapeutische en hypnotische luisterbelevenissen & meditaties


Speciaal ontworpen om je op (bijna) alle levensgebieden te ondersteunen.

Hypnosewolk Premium

In de Hypnosewolk Premium staan je 100+ online hypnoses & meditaties (en groeiende) ter beschikking die je helpen op bijna alle levensgebieden - zoals diepe ontspanning, zelfvertrouwen, stressvermindering, slaapverbetering, life-design, motivatie, afvallen en nog veel meer.


Met een Hypnosewolk Premium abonnement hoef jij niet lang te zoeken naar de juiste hypnose of meditatie, want alles wat je nodig hebt is hier al samengebracht. Altijd beschikbaar, voor elk moment van de dag.

Neem een kijkje in de Hypnosewolk Premium!
hypnose-voor-slaap-en-in-slaap-vallen

Hypnoses voor heilzame slaap

40+ hypnotische luisterbelevenissen voor bij het slapen gaan. Verbeter slaap of werk aan je welzijn terwijl je ontspannen wegdommelt

hypnose voor ontspanning

Hypnoses voor diepe ontspanning

Ontspan je lichaam en geest voor welzijn, balans en gezondheid. Laat spanning los en vind de diepste  rust en stilte in jezelf

hypnose-voor-gezondheid-en-welzijn

Hypnoses voor Gezondheid & Welzijn

Gebruik je mind om je gezondheid en weerstand te waarborgen en te verbeteren. Of bereik je streefgewicht of verminder pijn

De Hypnosewolk Premium is een totaalpakket voor stressvermindering, persoonlijke ontwikkeling en een enorme hulp bij het oplossen van allerlei problemen – zoals chronische stress, slaapproblemen, onzekerheid of gebrek aan motivatie.


Alle hypnoses en meditaties in de Hypnosewolk zijn gecreëerd en ingesproken door NLP coach en hypnotherapeut Tim Kutzke.


En het is heel makkelijk! Ga lekker liggen, sluit je ogen en laat je meevoeren met de klanken en woorden naar innerlijke harmonie.

positieve-emoties

Hypnoses voor positieve emoties

Cultiveer die mindset en emotionele toestanden waar je blij van wordt.  Werk aan positiviteit, optimisme, stabiliteit en vrijheid van binnenuit


zelfvertrouwen

Hypnoses voor zelfvertrouwen

Versterk zelfacceptatie, zelfrespect, zelfvertrouwen en eigenwaarde met de kracht van hypnose

5-minuten-hypnose

5 minuten Hypnoses

Kort maar krachtig. Uiterst geschikt om je dag daadkrachtig te beginnen of snel tussendoor op te laden


100+

Hypnoses en meditaties van coach en hypnotherapeut Tim Kutzke

70+

Uren audio & video voor je algehele welzijn en ontwikkeling
“Ongelooflijk! Eerlijk gezegd geloof ik niet in hypnose maar dit werkt echt heel goed! Je hebt een rustige stem en de muziek past hier helemaal bij!”
be happy
“Geweldig om deze ervaring mee te kunnen maken. Ik voel me geweldig! het was echt heel erg fijn!”
hypnose-voor-slaap-en-in-slaap-vallen

Beheers de wet van de Aantrekkingskracht

Luisterboek en hypnose om geïnspireerd je doelen te bereiken

Hypnoses voor Productiviteit & Motivatie

Programmeer jezelf voor actie, daadkracht, succes en ontwikkeling

5-minuten-hypnose

Meditatieve muziek

15+ uur meditatieve muziek voor rust, focus en ontspanning 

“Een wauw moment gehad vanmorgen met de hypnose voor stralende gezondheid. Werd wakker met hoofdpijn, voelde spanning en hoofdpijn wegvloeien en rust in me komen. Dankjewel voor dit mooie werk!”
hypnose-voor-gezondheid-en-welzijn
“Ik dacht altijd dat ’t onzin was… Maar als je een regelrechte ramp bent met slapen ga je alles proberen. Van warme melk tot zware slaapmedicatie.  Ik luister nu een week of drie deze video en heb echt nog steeds ’t einde niet gehaald!!!! Met 1 woord betoverend goed 😊  Slaap lekker allemaal want geloof me het werkt 😴😴😴”
Hypnose voor pijn verminderen

Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP-coach en hypnotherapeut die je door alle hypnotische en meditatieve luisterbelevenissen in de Hypnosewolk begeleidt.


In de afgelopen 8 jaar heeft hij duizenden mensen mogen helpen als persoonlijke coach en met online hypnotische geluidsopnamen. Hij gebruikt daarbij technieken uit de hypnose, hypnotherapie, NLP, meditatie en coaching. Zo kun je snel diepgaande veranderingen creëren in je denken, gevoel en reacties.


De Hypnosewolk maakt coaching en hypnotherapie toegankelijk, laagdrempelig en betaalbaar voor iedereen, waar je ook bent, wanneer je maar wilt. 

Jarenlange ervaring

Tim Kutzke heeft jarenlange ervaring als persoonlijke en online coach en hypnotherapeut. Daarnaast put hij uit 30 jaar ervaring met meditatie, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.
hypnosewolk-apparaten

Duizenden gebruikers

De hypnotische luisterbelevenissen van de Hypnosewolk zijn al door tienduizenden mensen beluisterd. Steeds meer mensen ontdekken de prachtige mogelijkheden van hypnose, hypnotherapie, NLP en online coaching.

Je emotionele groei in een stroomversnelling

De Hypnosewolk Premium is groot en zeer uitgebreid en ondersteunt je in (bijna) alle facetten van je leven.


De Hypnosewolk Premium is daarmee een krachtige tool voor ontspanning, support, persoonlijke ontwikkeling en therapie. Makkelijk, veilig, laagdrempeling, comfortabel en uiterst betaalbaar.


Een jaarabonnement is maar € 99,- per jaar!


Hypnosewolk Premium

Hypnosewolk Premium abonnement

  • 100+ Hypnotische, therapeutische en meditatieve luisterbelevenissen voor elk moment van de dag voor (bijna) alle facetten van je leven
  • Meer dan 15 uur ontspannende meditatieve muziek
  • Alle afleveringen van de Hypnosewolk Live en de Hypnosewolk Actueel
  • Verschillende luisterboeken en e-books van Tim Kutzke
  • Video’s met tips & inspiratie voor groei, ontwikkeling en psychologie
  • 24/7 toegankelijk op elke smartphone, tablet en computer
  • Nu ook met handige app (Android & Apple)
  • Na bestelling kun je direct inloggen en aan de slag
  • Automatisch verlengd maar altijd per abonnementsperiode opzegbaar
  • 14 dagen niet goed geld terug

Jaarabonnement € 99,-

Kwartaalabonnement € 42,-

“Wat ben ik blij met jouw opnames Tim! Gegarandeerd in slaap vallen! Zelfs anderen die ik jouw opnames heb aanbevolen hebben er heel veel baat bij! Dankjewel Tim met je fijne stem :)"
"Ik luister nu al ruim een jaar, meerdere keren per week. Het helpt mij om energie te krijgen op dagen dat ik vermoeid ben. En dat in maar 15 minuten :;) Ik ben je erg dankbaar."

Veelgestelde vragen Hypnosewolk Premium

Hoe kan de Hypnosewolk Premium bestellen?

Klik op de bestelknop en je gaat naar de beveiligde betaalomgeving. Kies of je een jaar- of kwartaalabonnement wilt.

Bij bestelling betaal je de eerste abonnementsperiode met iDEAL of Bancontact. Je abonnement wordt tot je opzegging automatisch verlengd.

Het abonnementsgeld van de verlenging wordt automatisch afgeboekt van de bankrekening waarmee je de eerste betaling hebt gedaan. Dit gebeurt op de 1e dag van je nieuwe abonnementsperiode.

Opzegging kan tot 7 dagen voor het begin van je nieuwe abonnementsperiode.

Verlenging van je abonnement gaat per automatische incasso en wordt per mail aangekondigd.

Heb je al een Hypnosewolk account? Dan wordt de Hypnosewolk Premium toegevoegd aan dat account. Zorg wel dat je de bestelling doet met hetzelfde e-mailadres om alles in 1 account te hebben.

Wordt het Premium abonnement automatisch verlengd? En hoe kan ik opzeggen en wanneer?

Je Hypnosewolk Premium abonnement wordt automatisch verlengd als we geen opzegging van je ontvangen.
Bij het kwartaal- en het jaarabonnement ontvang je 10 dagen voordat de verlenging ingaat een e-mail met de aankondiging van deze verlenging en de bijbehorende incasso.

Je kunt het maandabonnement op de Hypnosewolk Premium maandelijks opzeggen. Een jaarabonnement kun je jaarlijks opzeggen. Een kwartaalabonnement per kwartaal.

Je kunt je abonnement uiterlijk 7 dagen voor het begin van je nieuwe abonnementsperiode opzeggen.

Stuur een e-mail naar info@dehypnosewolk.nl met het verzoek tot beëindiging en we zullen je abonnement en de automatische afschrijvingen van het abonnementsgeld stopzetten.

Kan ik mijn aankoop annuleren als het niet is wat ik verwacht?

Jazeker. Je hebt een 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Heb je je aangemeld en kom je tot de conclusie dat de Hypnosewolk Premium niet is wat je ervan had gehoopt, stuur dan binnen 14 dagen na je aankoop een e-mail naar info@dehypnosewolk.nl met het verzoek tot annuleren en we storten je geld terug.

Waar kan ik terecht met vragen?

Heb je vragen m.b.t. de inhoud van de Hypnosewolk of kom je er niet uit? Je vragen kun je sturen naar info@dehypnosewolk.nl.
We helpen je er graag bij.

Gaat de Hypnosewolk Premium uitgebreid worden?

Jazeker! De Hypnosewolk Premium groeit tot een steeds grotere en completere mediatheek voor persoonlijke ontwikkeling.

Waar kan ik de Huddle app downloaden voor de Hypnosewolk?

De Hypnosewolk maakt gebruik van het platform genaamd Huddle. En er is een Huddle app waarmee je De Hypnosewolk in de app kunt gebruiken.

Je kunt de Huddle app gratis downloaden via de Google Play Store voor Android en de App Store van Apple voor als je een Apple apparaat hebt.

Zodra je je account hebt geactiveerd vind je de informatie en links in de Hypnosewolk.

Let op! Via de app kun je geen nieuw account aanmaken. Zorg er dus voor dat je eerst een account hebt aangemaakt, om met je inloggegevens in te loggen in de app.

Ik heb een andere vraag

Heb je een andere vraag? Mail ons. info@dehypnosewolk.nl. Je krijgt meestal dezelfde dag nog antwoord.

14 dagen niet goed geld terug

Is de Hypnosewolk Premium niet wat je er van had verwacht of gehoopt?

Je kunt tot 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag meteen terug. Gegarandeerd!

“Gisteren heb ik een presentatie gehouden voor het management, iets wat ik erg spannend vind. Dankzij jouw hypnose heb ik nog nooit zo ontspannen en zelfverzekerd een presentatie gehouden. Ik ben je daarom zo ontzettend dankbaar!
Bloemen
“Ik heb van alles uitgeprobeerd en dit is de eerste keer dat ik echt in slaap ben gevallen. Ik luister elke avond nu en voor zover ik weet haal ik het einde van de sessie niet eens want ik val ergens halverwege in slaap. Ik ben super blij dat ik jou gevonden heb."
be happy

Start nu met de Hypnosewolk Premium

Hypnosewolk Premium