De Hypnosewolk Premium

Snel ontwikkelen met de transformerende werking van NLP & Hypnose

85+ Nederlandstalige hypnoses en meditaties (Web & App)

Pak je phone of tablet…

Ga lekker zitten of liggen op een rustige en veilige plek…

Doe je oordopjes in… Sluit je ogen…

En laat je meevoeren door de geluiden en de woorden naar diepe ontspanning, innerlijk welzijn en positieve emoties…

Hypnosewolk op elk apparaat

De Hypnosewolk Premium categorieën

Heilzame slaap

Snel en ontspannen in slaap vallen en je slaap verbeteren. In de Hypnosewolk Premium heb je verschillende hypnoses en meditaties die je helpen met slapen.

Diepe ontspanning

Ontspan lichaam en geest voor welzijn, balans en gezondheid. Laat spanning los en vindt de rust en stilte in je zelf met verschillende hypnoses & meditaties voor diepe ontspanning.

Gezondheid & Welzijn

Lichaam en geest zijn nauw verbonden. Verschillende hypnoses en meditaties gaan je erbij helpen je gezondheid en weerstand te waarborgen en te verbeteren.

Positieve emoties

Cultiveer die mindset en emotionele toestanden waar je blij van wordt en die je helpen succesvol te zijn met verschillende hypnoses en meditaties.

Zelfvertrouwen, Eigenwaarde & Zelfbeeld

Versterk je zelfvertrouwen, eigenwaarde, los onzekerheden en zelfkritiek op en ontwikkel een doepgaande vriendschap met jezelf.

roduktiviteit & motivatie

Productiviteit & Motivatie

Met verschillende hypnoses en meditaties haal je het beste uit jezelf en programmeer je jezelf op actie, daadkracht & succes.

5 minuten hypnose

Angsten oplossen

De Hypnosewolk bevat verschillende hypnoses om angsten en onzekerheden op te lossen, o.a. spreekangt, rijangst en vliegangst.

Afvallen & bewegen

Afvallen & Bewegen

In de Hypnosewolk vind je verschillende hypnoses die je helpen je streefgewicht te bereiken en gemotiveerd te blijven.

5 minuten hypnose

5 minuten Hypnoses

Soms is er weinig tijd. Om toch gericht aan de slag te kunnen gaan bevat de Hypnosewolk diverse 5 minuten hypnoses.

5 minuten hypnose

Meditatiemuziek

Meditatieve muziek om een serene atmosfeer te creëren. Binaural beats en andere uitgekiende technieken worden gebruikt om de meditatieve ervaring te versterken.

“Een wauw moment gehad vanmorgen met de hypnose voor stralende gezondheid. Werd wakker met hoofdpijn, voelde spanning en hoofdpijn wegvloeien en rust in me komen. Dankjewel voor dit mooie werk!”

Ongelooflijk! Eerlijk gezegd geloof ik niet in hypnose maar dit werkt echt heel goed! Je hebt een rustige stem en de muziek past hier helemaal bij! Ga zo door, want je helpt er echt mee! :))

“Dit was geweldig, ik voelde mijn onderbewustzijn gewoon wegzakken in mijn matras. Ook voelde ik ontspannen tintelingen. Zeker een aanrader als je veel stress en emoties ervaart. Ook als je gewoonweg wilt slapen. Had nooit verwacht dat je echt in een hypnose kon raken. Top video!”

“Na lang zoeken de juiste stem gevonden. zeer rustgevend, inzicht in mijn valkuilen, emoties, voel dat ik beter in m’n vel zit.”

Hypnosewolk op elk apparaat

De Hypnosewolk is beschikbaar op elke phone, tablet of PC

Download de gratis app voor Android en Apple

De Hypnosewolk Premium

 • 85+ Hypnoses en meditaties + uitbreidingen
 • Hypnoses en meditaties voor elk moment van de dag
 • Tips, ideeën & inspiratie voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Makkelijk toegankelijk op elke smartphone, tablet en computer
 • Nu ook met handige app (Android & Apple)
 • Lidmaatschap vanaf € 6,59 per maand (bij jaarabonnement)
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Na bestelling kun je direct inloggen en aan de slag

Wist je dat je meer dan € 20.000,- zou betalen als je alle hypnoses uit de Hypnosewolk Premium 1 op 1 zou doen bij een goede hypnosecoach?

De Hypnosewolk Premium is groot en ondersteunt je op (bijna) alle fronten van je leven. Meer dan €1.500,- zou je kwijt zijn als je al deze sessies los als mp3 zou kopen

Voor nog geen 7 euro per maand (bij een jaarabonnement) staan je al deze hypnoses & meditaties 24/7 ter beschikking in de Hypnosewolk Premium

Hypnosewolk Premium

9,95/maand
 • 85+ hypnoses en meditaties voor slaap, zelfvertrouwen, eigenwaarde, ontspanning, focus, productiviteit, positieve emoties, levensdesign, persoonlijke ontwikkeling, succes, gezondheid, afvallen en heel veel meer...
 • Regelmatige updates en uitbreidingen
 • Makkelijk toegankelijk op elke smartphone, tablet en computer
 • Maandelijks opzegbaar (betaling per automatische maandelijkse incasso)
 • Na bestelling kun je meteen aan de slag

14 dagen niet goed geld terug

Probeer de Hypnosewolk Premium zelf zonder risico. Is het niet naar wens, laat het ons dan binnen 14 dagen weten en je krijgt je het gehele aankoopbedrag terug.

Maandelijks/jaarlijks opzegbaar

Je abonnement op de Hypnosewolk Premium wordt automatisch verlengd en betaling geschiedt per maandelijkse of jaarlijkse automatische incasso.

Opzeggen kan altijd, uiterlijk 7 dagen voordat je abonnementsperiode afloopt.

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik me aanmelden bij de Hypnosewolk Premium?
Klik op de bestelknop en je gaat naar de beveiligde betaalomgeving. Daar kun je je gegevens invullen en de eerste abonnementsperiode betalen met iDEAL of Bancontact. Je krijgt dan binnen enkele minuten e-mails toegestuurd met alle info om in te kunnen loggen. En dan kun je meteen aan de slag.
Hoe werkt de betaling?
Bij bestelling betaal je de eerste abonnementsperiode met iDEAL of Bancontact. Je abonnement wordt tot je opzegging automatisch verlengd. Het abonnementsgeld wordt dan automatisch afgeboekt van de bankrekening waarmee je de eerste betaling hebt gedaan. Dit gebeurd op de 1e dag van je abonnementsperiode.
Hoe kan ik opzeggen en wanneer?
Je kunt maandabonnement op de Hypnosewolk Premium maandelijks opzeggen. Een jaarabonnement kun je jaarlijks opzeggen. Stuur uiterlijk 7 dagen voor het begin van je nieuwe abonnementsperiode een e-mail met het verzoek tot beëindiging en we zullen je abonnement en de automatische afschrijvingen van het abonnementsgeld stopzetten.
Ik vind de Hypnosewolk Premium toch niet helemaal mijn ding, kan ik annuleren?
Ja, je hebt een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Heb je je aangemeld en kom je tot de conclusie dat de Hypnosewolk Premium niet is wat je ervan had gehoopt, stuur dan binnen 14 dagen na je eerste aanmelding een e-mail met het verzoek tot annuleren en we storten je geld terug.
Gaat de Hypnosewolk Premium uitgebreid worden?
Jazeker, de hypnosewolk moet uitgroeien tot een steeds completere resource en ondersteuning voor persoonlijke ontwikkeling.
Waar kan ik de hypnosewolk app downloaden?
De Hypnosewolk maakt gebruik van het platform genaamd Huddle. En er is nu een Huddle app waarmee je De Hypnosewolk in de app kunt gebruiken

Je kunt de Huddle app gratis downloaden via de Google Play Store voor Android en de App Store van Apple voor als je een Apple apparaat hebt.

Let op! Via de app kun je geen nieuw account aanmaken. Zorg er dus voor dat je eerst een account hebt aangemaakt, om met je inloggegevens in te loggen in de app. 

Ik dacht altijd dat ’t onzin was… Maar als je een regelrechte ramp bent met slapen ga je alles proberen. Van warme melk tot zware slaapmedicatie. Ik luister nu een week of drie deze video en heb echt nog steeds ’t einde niet gehaald!!!! Met 1 woord betoverend goed 😊 Slaap lekker allemaal want geloof me het werkt 😴😴😴

Je stem is echt rustgevend! Ik ervaarde veel gevoelens tijden deze hypnose. Alleen maar positief! Werd er zelfs wat emotioneel van op een positieve manier. Ik kan mezelf goed inschatten hoe ik me zou voelen bij die situatie. goed gedaan!

Wat is hypnose

Wist je dat iedereen elke dag weer in een hypnotische toestand vertoeft?

In hypnose ben je helemaal geabsorbeerd in wat er van binnen speelt. Als je aan het dagdromen bent, als je aan het fantaseren bent, of als je een boek leest ben je in een hypnotische toestand.

Maar ook als je helemaal opgaat in een bezigheid en je alles om je heen vergeet.

Het is die toestand waarin focus, creativiteit, openheid en spontaniteit het even mag overnemen van het (beperkte) rationele denken.

Deze toestand is daarom ook wel een verhoogde “leertoestand”. Maar in dit geval van je onderbewustzijn.

Je onderbewustzijn is het besturingssysteem van je lichaam en emoties. En het is al een leven lang geprogrammeerd door alle ervaringen die je hebt gehad.

Maar wat als die programmatuur niet helemaal is zoals je hem hebben wilt?

Wat als je je niet goed voelt of maar niet vooruit komt?

Wat als je je jezelf beperkt, tegenhoudt of in de weg loopt?

Wat als je wel wil maar niet durft? En wat doe je als je je functioneren of mindset wilt verbeteren?

Dan moet de programmatuur in je onderbewustzijn veranderen.

En met de Hypnosewolk kun je daarmee aan de slag, vanuit je luie stoel, waar en wanneer je wilt.

Updates in de Hypnosewolk Premium

Ik ben mindfulness
Hypnose snel stress afbouwen en diepe rust vinden
Hypnose voor een stralende gezondheid
Overdenken en tobben loslaten hypnose

De Hypnosewolk Premium

 • 85+ Hypnoses en meditaties + uitbreidingen
 • Hypnoses en meditaties voor elk moment van de dag
 • Tips, ideeën & inspiratie voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Makkelijk toegankelijk op elke smartphone, tablet en computer
 • Nu ook met handige app (Android & Apple)
 • Lidmaatschap vanaf € 6,59 per maand (bij jaarabonnement)
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Na bestelling kun je direct inloggen en aan de slag

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik me aanmelden bij de Hypnosewolk Premium?
Klik op de bestelknop en je gaat naar de beveiligde betaalomgeving. Daar kun je je gegevens invullen en de eerste maand betalen met iDEAL of Bancontact. Je krijgt dan binnen enkele minuten e-mails toegestuurd met alle info om in te kunnen loggen. En dan kun je meteen aan de slag.
Hoe werkt de betaling?
Bij bestelling betaal je het abonnementsgeld van de eerste periode (maand of jaar) met iDEAL of Bancontact. Met aanmelding geef je toestemming tot een automatische incasso van het abonnementsgeld. Het abonnementsgeld wordt afgeboekt van de bankrekening waarmee je de eerste betaling hebt gedaan.
Hoe kan ik opzeggen en wanneer?
Je kunt je maandabonnement op de Hypnosewolk Premium maandelijks opzeggen. Het jaarabonnement kun je jaarlijks opzeggen. Stuur uiterlijk 7 dagen voor het begin van je abonnementsperiode een e-mail met het verzoek tot beëindiging en we zullen je abonnement en de automatische afschrijvingen van het abonnementsgeld stopzetten.
Ik vind de Hypnosewolk Premium toch niet helemaal mijn ding, kan ik annuleren?
Ja, je hebt een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Heb je je aangemeld en kom je tot de conclusie dat de Hypnosewolk Premium niet is wat je ervan had gehoopt, stuur dan binnen 14 dagen na je eerste aanmelding een e-mail met het verzoek tot annuleren en we storten je geld terug.
Gaat de Hypnosewolk Premium uitgebreid worden?
Jazeker, de hypnosewolk moet uitgroeien tot een steeds completere resource en ondersteuning voor persoonlijke ontwikkeling.
Mag ik ook een voorstel doen voor nieuwe hypnoses?
We staan altijd open voor ideeën en suggesties. Dus stuur gerust een e-mail als je behoefte hebt aan een hypnose voor een thema wat nog niet in de Hypnosewolk te vinden is.

We kunnen natuurlijk niet garanderen dat deze hypnose er ook komt, dat zal mede afhankelijk zijn van of we meer mensen met een dergelijke hypnose van dienst kunnen zijn.

Hypnosewolk Premium

9,95/maand
 • 85+ hypnoses en meditaties voor slaap, zelfvertrouwen, eigenwaarde, ontspanning, focus, productiviteit, positieve emoties, levensdesign, persoonlijke ontwikkeling, succes, gezondheid, afvallen en heel veel meer...
 • Regelmatige updates en uitbreidingen
 • Makkelijk toegankelijk op elke smartphone, tablet en computer
 • Maandelijks opzegbaar (betaling per automatische maandelijkse incasso)
 • Na bestelling kun je meteen aan de slag

14 dagen niet goed geld terug

Probeer de Hypnosewolk Premium zelf zonder risico. Is het niet naar wens, laat het ons dan binnen 14 dagen weten en je krijgt je het gehele aankoopbedrag terug.

Maandelijks/jaarlijks opzegbaar

Je abonnement op de Hypnosewolk Premium wordt automatisch verlengd en betaling geschiedt per maandelijkse of jaarlijkse automatische incasso.

Opzeggen kan altijd, uiterlijk 7 dagen voordat je abonnementsperiode afloopt.

“Wauw! Had ik niet verwacht maar er gebeurt heel veel met je lijf zeg! Ik voelde ik zowel verdriet en blijdschap op mijn gezicht tijdens de sessie.”

“Geweldig om deze ervaring mee te kunnen maken. Ik voel me geweldig! het was echt heel erg fijn!”