Video Aspect Ratio: 4:1

Over ons

De Hypnosewolk

Hypnosewolk in de wolken

Over ons

De Hypnosewolk, wie we zijn en wat wij doen

De hypnotische en meditatieve luisterbelevenissen van Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) hebben al tienduizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.


Sinds 2020 hebben Tim Kutzke en zijn “partner-in-life” Liza Moerman de krachten gebundeld om de fijnste en krachtigste hypnoses en meditaties te creëren en te bundelen in de Hypnosewolk.


De Hypnosewolk is er voor iedereen die bewust en gericht positieve emoties en emotionele groei wil creëren en cultiveren.


En dat op de meest gerichte en ontspannen manier: met de kracht van die “verhoogde leertoestand”, die we ook wel hypnose of trance noemen.

Tim Kutzke

NLP Coach, hypnotherapeut, schrijver, spreker en musicus. Obsessief leergierig en altijd op zoek naar verbetering.

Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door alle hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.

Liza Moerman

Voormalig barber trainer & educator, nu content creator, communicator en de vrouwelijke invloed en touch in de Hypnosewolk.

Passies: Voeding, sport en de inspirerende ontwikkeling naar alsmaar meer zelfliefde en zelfacceptatie. #liefzijnvoorjezelf

Wat is verandering?

NLP (neurolinguïstisch programmeren) en hypnose onderscheiden zich van veel andere coaching en therapie. Vooral doordat er niet alleen met het bewuste denken, maar direct met het onderbewustzijn wordt gewerkt.


Het onderbewustzijn is de plek waar gedrag, gevoelens, associaties, karakter en persoonlijkheid uit voortkomen. Van werkelijke verandering is dus pas sprake als er in het onderbewustzijn verandering heeft plaats gevonden. Met NLP & Hypnose Coaching zijn deze innerlijke veranderingen doorgaans veel sneller gemaakt en hebben een diepgaander karakter.

“Veranderen door met wilskracht nieuw gedrag te forceren is vaak niet bevredigend en van korte duur.


Werkelijke verandering vindt in het onderbewustzijn plaats.


NLP & Hypnose zijn middelen om deze diepgaande verandering snel en gericht mogelijk te maken, op een aangename, inspirerende en leuke manier.”

Over Tim Kutzke

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben geboren in Duitsland en woon sinds mijn 5e in Nederland. (Dat verklaart dus de uitspraak van mijn naam en het feit dat ik geen accent heb. 🙂 ) Ik ben 48 jaar oud en leef samen met Liza in Rotterdam.

                                                                     

Een enorm gebrek aan zelfvertrouwen zette me op jonge leeftijd aan om op zoek te gaan naar “hoe het zit”. Ik wilde me ook zelfverzekerd voelen en succesvol en gelukkig zijn! Maar het werd op een gegeven moment ook duidelijk dat als ik dat niet zelf ging creëren en al die beperkingen, problemen en obstakels niet zelf ging overwinnen, het nooit ging gebeuren.


Na honderden boeken te hebben gelezen en duizenden uurtjes op een meditatiekussentje te hebben gezeten kwam ik tot de conclusie dat ik een betere oplossing wilde. 🙁


Rond de eeuwwisseling kwam ik in aanraking met NLP en hypnose. En daar vond ik concrete en praktische methoden en technieken waarmee ik daadwerkelijk diepgaande en voelbare veranderingen kon maken. En snel ook!


Ik heb sindsdien verschillende opleidingen en cursussen op het gebied van coaching, NLP, hypnose en hypnotherapie gevolgd en in de afgelopen 8 jaren heb ik honderden mensen geholpen met persoonlijke coaching met het oplossen van uiteenlopende problemen.


Gebruik makend van hypnose, hypnotherapie, NLP (neurolinguïstisch programmeren) en andere coachingstechnieken help ik mijn cliënten om snel diepgaande veranderingen te maken in hun gevoel, reacties en hun functioneren.

Tim Kutzke musicus

NLP coach en hypnotherapeut was niet mijn eerste beroep. Mijn 1e HBO studie was aan het Rotterdams Conservatorium en van 1995 tot 2010 ging ik als professioneel musicus door het leven (gitarist, vocalist, bandleider).


Het muzikantenvak heeft ervoor gezorgd dat performen, ondernemen en openbaar spreken al lange tijd onderdeel zijn van mijn leven.


Het heeft me ook geleerd wat voor een enorme rem angsten en onzekerheden zijn. Zoveel kansen heb ik onbenut gelaten door onzekerheid, twijfel en angst. Zoveel tijd is er verloren gegaan aan inefficiënte actie, uitstelgedrag en vermijdingsdrang.


Het muzikantenvak was een perfect speelveld en een stok achter de deur om onzekerheid, blokkades, drempels en angsten te leren kennen en te overwinnen.

En daar put ik nu nog steeds waardevolle ervaring uit. Als mens en als coach.

Maar als ik toen had geweten wat ik nu weet had het allemaal veel sneller kunnen gaan. Jarenlang ploeteren en telkens tegen dezelfde drempels aanbotsen hadden gereduceerd kunnen worden tot maanden of zelfs weken!


Na NLP, hypnose en andere persoonlijke ontwikkelingstechnieken enkele jaren voornamelijk op mezelf te hebben toegepast kwam ik tot de conclusie dat anderen helpen vooruit te komen een waardevollere bezigheid voor mij is dan een leven als musicus.


Na verschillende opleidingen en trainingen te hebben gedaan begon ik in 2010 met het coachen met NLP en hypnose. De prachtige veranderingen die mijn cliënten bereiken zijn voor mij het waardevolste en meest inspirerende wat ik ooit in mijn leven heb gedaan.


De hypnotische luisterbelevenissen van de Hypnosewolk zijn al meer dan 3,5 miljoen keer beluisterd en hebben tienduizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overwinnen, productiever te zijn en te stoppen met roken.