Stoppen met Roken

met NLP & Hypnose

(Online training)

E-training: Luisterboek & e-werkboek

+ hypnotische veranderprocessen voor succesvol voorbereiden, stoppen en doorzetten

Begin vandaag met je Weg naar Bevrijding

Tim KutzkeHallo,

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP Coach en Hypnotherapeut.

Gebruik makend van NLP (neurolinguïstisch programmeren) en technieken uit de hypnose en hypnotherapie help ik mijn cliënten om snel diepgaande veranderingen te creëren in hun gevoel, reacties en hun functioneren.

Door jarenlang trainen, studeren, testen, vernieuwen en verbeteren heeft mijn methode zich uitgekristalliseerd tot een ontspannend maar effectief traject waarmee al velen op aangename wijze zijn gestopt met roken.

En ik weet precies hoe jij je nu voelt!

Los van mijn vaardigheid als coach en hypnotherapeut mag ik mezelf (helaas) ook ervaringsdeskundige noemen.

Ook ik heb 20 jaar sigaretten en shag gerookt. Tientallen stoppogingen en experimenten heb ik gedaan voordat ik definitief van de sigaret af was.

Dus ik weet waar het mis kan gaan, waar de valkuilen liggen en hoe we deze kunnen overwinnen.

Stoppen met roken met NLP & Hypnose

Hypnose en hypnotherapie zij een enorme ondersteuning als je wilt stoppen met roken. Het wordt al jarenlang met veel succes toegepast.

Het grote verschil tussen stoppen met roken met NLP & Hypnose en andere hulpmiddelen (bv. medicatie of pleisters) is dat we met deze werkwijze meer naar de oorsprong en kern gaan van de verslaving.

We willen niet alleen lichamelijke symptomen aanpakken. We willen ook die geestelijke verslaving wegwerken.

Door je onderbewustzijn (je automatische denken en gevoel) bij deze verandering te betrekken wordt stoppen aangenamer en makkelijker.

Begrip, inzicht en bewust nieuwe manieren en gewoonten installeren werken op de lange termijn beter dan simpelweg fysieke symptomen aanpakken.

En daardoor vergroot je natuurlijk de kans dat het je nu echt gaat lukken.

Wat ga je in deze training bereiken:

 • Je gaat precies begrijpen hoe je rookverslaving en je rook-mechanismen in elkaar zitten
 • Je gaat met hypnotische luisterprocessen de verslaving om zeep helpen wat stoppen zóóóo véééééél makkelijker maakt
 • Je weet je stopdag gedegen voor te bereiden om te stoppen zonder vervelende verrassingen
 • Je gaat leren hoe je de controle terugneemt, die je zo lang kwijt was
 • Je gaat leren wat je allemaal kunt doen nadat je bent gestopt om geen of nauwelijks last te hebben van ontwenningsverschijnselen

Hoe zit een rookverslaving in elkaar

Roken is een raar iets! Het is zo’n klein ritueel, een simpele gewoonte die je 20, 30 of 40 jaar in de ban kan houden.

Duizenden euro’s geef je er aan uit en je voelt misschien ook wel eens hoe bepaalde stoffen negatief op je inwerken.

Je voelt je conditie wellicht al achteruit gaan en je begint je af te vragen: “Waarom stop ik niet gewoon?!”

Jij zult ook je persoonlijke redenen hebben waarom je nu deze tekst leest en op zoek bent naar een geschikte manier om deze verslaving voor eens en altijd van je af te schudden.

Tegelijkertijd ben je misschien ook een beetje bang om last te krijgen van ontwenningsverschijnselen en dat je strontchagrijnig zal zijn.

Ergens is er misschien het gevoel dat het leven nooit meer hetzelfde zal zijn als je niet meer rookt. Dat je voor altijd iets zult missen en dat gezelligheid niet meer bestaat. En ja, als je dat zo voelt, is dat best beangstigend.

Je lichaam kan zich gelukkig heel snel ontdoen van alle nicotine. Daarmee is de lichamelijke verslaving aan nicotine vrij snel en makkelijk overwonnen. Het is echter de psychische verslaving die mensen decennia lang laat roken!

De positieve intentie achter het roken

Naast het feit dat roken simpelweg iets is waar je door herhaling gewend aan bent geraakt, gebruiken bijna alle rokers het roken ook voor één of meerdere “positieve” doeleinden.

Er zitten dus (soms verstopte) positieve intenties achter het roken. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Roken om een momentje voor jezelf te creëren
 • Roken als een soort mini-beloning en om even pauze te nemen
 • Roken om je emoties te sturen en te controleren. Bijvoorbeeld stress, irritatie of verveling. (Voor de meeste mensen is dit de moeilijkste!)
 • Roken voor de “gezelligheid”

Rationeel weten we wel dat roken niet de beste oplossing is hiervoor, maar bovenstaande achterliggende intenties zijn in principe positief, menselijk en waardevol.

Deze kunnen dus niet zomaar aan de kant geschoven worden. En daarom geef je die sigaret niet zomaar op, ook al schreeuwt je lichaam, je gezondheid en je gezonde logische verstand om er mee op te houden.

Ontwenningsverschijnselen zijn dus niet alleen te wijten aan een gebrek aan nicotine, maar aan de frustratie dat je je achterliggende (soms onderbewuste) positieve intenties niet meer kunt vervullen.

Op het moment dat je leert hoe je deze positieve intenties kunt vervullen zonder te roken is roken niet meer nodig en kom je er relatief makkelijk vanaf.

En de Stoppen met roken met NLP & Hypnose online training gaat je helpen om dat voor elkaar te krijgen.

Hoe werkt de e-training:

 • De e-training bestaat uit een online luisterboek en verschillende hypnostische veranderprocessen.
 • Je kunt het kleine werkboekje printen of hebt iets anders bij de hand om op te schrijven.
 • Luister naar het luisterboek en de hypnotische veranderprocessen op de manier die wordt uitgelegd.
 • De Hypnotische veranderprocessen zijn ontspannende luisterervaringen met een hypnotherapeutische aanpak. Je luistert ze op een veilige plek waar je niet alert hoeft te zijn, onbezorgd je ogen kunt sluiten en helemaal op kunt gaan in je eigen beleving.

De online training is te doen op elke smartphone, tablet of computer.

Je kunt binnen enkele minuten het proces om een niet-roker te worden inzetten!

stoppen met roken hypnose Mp3

Normaal € 69,-

Nu tijdelijk met 30% korting:

€ 99,- € 69,-

 Niet goed, geld terug 

Ben je niet tevreden, dan kun je na aankoop binnen 14 dagen kosteloos annuleren en krijg je je geld terug.

Disclaimer

Hypnose geluidsopnamen helpen je gedachten, emoties en gedrag te sturen en vorm te geven. Daarom kunnen ze je ook helpen bij het stoppen met roken.

Er kunnen echter geen garanties worden gegeven dat deze e-training alles is wat je nodig hebt om je van de rookverslaving te bevrijden. Je blijft in alle gevallen verantwoordelijk voor je eigen gedrag en keuzes.

Een verslaving is een stukje controle over je eigen gedrag wat je kwijt bent. Deze e-training helpt je deze controle weer terug te nemen.

Deze e-training is goed te gebruiken naast andere hulpmiddelen om te stoppen met roken, bv. nicotinepleisters of kauwgom.

Veelgestelde vragen

Je hebt misschien vragen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor je beantwoord.

Voor wie is deze online training geschikt?

Herken je jezelf in onderstaande punten, dan ga je succesvol zijn met deze online training

 • Je wilt graag stoppen met roken en bent bereid om hier tijd en aandacht in te investeren.
 • Deze e-training is geschikt voor je als je verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen gedrag en je keuzes en beseft dat jij weer de controle terug moet nemen om te stoppen met roken. Deze training helpt je erbij om dat voor elkaar te krijgen.
 • Het gehele programma doorlopen, inclusief de voorbereidende schriftelijke opdrachten (klein werkboek) en het luisteren van het luisterboek en alle hypnose opnamen duurt ca. 5-7 uur. Daarnaast kun je de hypnoses zo vaak herhalen als je wilt en nodig vindt.
 • Geen enkele voorkennis is nodig om deze e-training succesvol toe te passen, elke stap wordt uitgelegd.
 • Deze e-training is te combineren met nicotinevervangers en andere hulpmiddelen om te stoppen met roken.
Is Hypnose niet vaag of zweverig?

Er wordt soms gedacht dat hypnose een onnatuurlijke toestand is waarin je geen controle hebt of het bewustzijn verliest. Niets is minder waar.

Je zit dus al in een hypnose. Een “ik moet roken” hypnose. Je doet het al. Als we deze hypnose doorbreken en vervangen voor een “betere” hypnose hoef je niet meer te roken.

Maar geen nood. Ieder mens doet dit. Mensen zijn niet rationeel. Als je rationeel was geweest was je al lang gestopt.

Maar hypnose en NLP zijn absoluut niet vaag of zweverig. Ze zijn gebaseerd op het normale menselijke vermogen om subjectief te denken en te voelen.

Het doel van deze training is om je uit een hypnose te halen waarmee je jezelf verslaafd houdt.

NLP & Hypnose veranderprocessen in deze training helpen je om veranderingen te maken in je automatische gedrag en gevoel. Je luistert met ogen dicht naar speciale geluidsopnamen.

Tijdens de NLP & Hypnose processen in deze training zul je een lichte trance ervaren. De toestand die je ook ervaart als je aan het dagdromen bent, volledig geabsorbeerd bent in een fijne bezigheid, of alles om je heen vergeet tijdens het kijken van een film.

Het is een ontspannen toestand met de focus naar binnen. Deze focus stelt je in staat om allerlei mentale en emotionele processen te doen die je diepere zelf de gelegenheid geven om een nieuwe reactie te leren. Van roker naar niet-roker.

Je zult nooit het bewustzijn of de controle verliezen. Nee, deze training is ervoor dat je méér controle krijgt over jezelf en je leven.

Wat als ik niet tevreden ben?

Je hebt tot 14 dagen na bestelling de mogelijkheid om je aankoop te annuleren.

Je kunt dus de hele training doorlopen om te bepalen of deze training dat is wat je ervan verwacht.

Is het niet de beste oplossing voor jou, laat het ons dan binnen 14 dagen weten, dan krijg je het aankoopbedrag direct volledig terug.

Hoe lang heb ik toegang tot de Stoppen met roken online training?

Je hebt 12 maanden toegang tot de training.

Waar kan ik terecht met vragen?

Ondersteuning voor deze training is per e-mail. Al je vragen kun je sturen naar info@dehypnosewolk.nl. Dit geldt voor vragen vooraf, als je twijfelt of dit de juiste oplossing voor je is, maar ook voor tijdens de training.

Hoe werkt het bestelproces en de betaling?
 • Klik op de “Nu Bestellen” knop op deze pagina en je komt in de beveiligde betaalomgeving. Na betaling krijg je direct de nodige e-mails om toegang te krijgen tot de training
 • Betaling is met iDEAL of Bancontact. Daarna krijg je meteen toegang tot de training. Heb je al een account in de Hypnosewolk, gebruik dan hetzelfde e-mailadres voor deze training, dan heb je al je Hypnosewolk trainingen in 1 account toegankelijk.

 • Heb je geen iDEAL of Bancontact en wil je wel deze training doen? Neem contact op met info@dehypnosewolk.nl voor een oplossing.

Is deze training geschikt voor alle soorten tabak?

Deze training is speciaal voor het stoppen met roken van sigaretten en shag. Deze training is niet geschikt voor het stoppen met blowen, of andere soorten tabak zoals snuiftabak of sigaren.

Ik heb een andere vraag

Wil je snel antwoorden op al je vragen, mail ons. info@dehypnosewolk.nl

Je krijgt meestal dezelfde dag nog antwoord maar uiterlijk binnen 24 uur.

Normaal € 99,-

Nu tijdelijk met 30% korting:

€ 99,- € 69,-

 Niet goed, geld terug 

Ben je niet tevreden, dan kun je na aankoop binnen 14 dagen kosteloos annuleren en krijg je je geld terug.