Stoppen met Roken Hypnose

Online (zelf)hypnose & E-training

E-training: Luisterboek, werkboek, hypnose geluidsopnamen voor succesvol voorbereiden, stoppen en doorzetten

Begin vandaag met je Weg naar Bevrijding

Stoppen met roken met Hypnose

Hypnose is een enorme ondersteuning als je wilt stoppen met roken. Door je onderbewustzijn te betrekken bij deze verandering (en niet alleen met wilskracht proberen te stoppen) wordt stoppen aangenamer en makkelijker. En daardoor vergroot je natuurlijk ook je kans dat het je nu echt gaat lukken.

Met dit programma ga je:

 • Begrijpen hoe je rookverslaving en je rook-mechanismen precies in elkaar zitten
 • Leren hoe je de stopdag gedegen voorbereidt om te stoppen zonder vervelende verrassingen
 • Een compleet nieuwe relatie aan met de sigaret
 • Stoppen met roken vanuit je luie stoel
 • Leren hoe je de controle terugneemt over hoe je wilt functioneren en wie je wilt zijn
 • Een onwankelbare motivatie in jezelf vestigen om door te zetten
 • Wat je kunt doen nadat je bent gestopt om geen of nauwelijks last te hebben van ontwenningsverschijnselen

Hoe zit een rookverslaving in elkaar

Roken is een raar iets! Het is zo’n klein ritueel, een simpele gewoonte die je 20, 30 of 40 jaar in de ban kan houden.

Duizenden euro’s geef je er aan uit en je voelt misschien ook wel eens hoe bepaalde stoffen negatief op je inwerken. Je voelt je conditie wellicht al achteruit gaan en je begint je af te vragen: “Waarom stop ik niet gewoon?!”

Jij zult ook je persoonlijke redenen hebben waarom je nu deze tekst leest en op zoek bent naar een geschikte manier om deze verslaving voor eens en altijd van je af te schudden.

Tegelijkertijd ben je misschien ook een beetje bang om last te krijgen van ontwenningsverschijnselen en dat je strontchagrijnig zal zijn. Ergens is er misschien het gevoel dat het leven nooit meer hetzelfde zal zijn als je niet meer rookt. Dat je voor altijd iets zult missen en dat gezelligheid niet meer bestaat. En ja, als je dat zo voelt, is dat best beangstigend.

Je lichaam kan zich gelukkig heel snel ontdoen van alle nicotine. Daarmee is de lichamelijke verslaving aan nicotine vrij snel en makkelijk overwonnen. Het is echter de psychische verslaving die mensen decennia lang laat roken!

De positieve intentie achter het roken

Naast het feit dat roken simpelweg iets is waar je door herhaling gewend aan bent geraakt, gebruiken veel rokers het roken ook voor één of meerdere “positieve” doeleinden. Er zitten dus (soms verstopte) positieve intenties achter het roken. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Roken om een momentje voor jezelf te creëren
 • Roken als een soort mini-beloning en om even pauze te nemen
 • Roken als afleiding en om verveling tegen te gaan
 • Roken om je emoties te sturen en te controleren (bijvoorbeeld stress, irritatie, boosheid, verdriet, etc.)
 • Roken als onderdeel van je zelfbeeld en identiteit
 • Roken om onzekerheid te maskeren
 • Roken om je stoelgang te controleren
 • Roken om eetlust te onderdrukken
 • Roken om te ontspannen
 • Roken om je concentratie te verhogen
 • Roken om de “gezelligheid”

Rationeel weten we wel dat roken niet de beste oplossing is hiervoor, maar bovenstaande achterliggende intenties zijn in principe positief, menselijk en waardevol.

Deze kunnen dus niet zomaar aan de kant geschoven worden. En daarom geef je die sigaret niet zomaar op, ook al schreeuwt je lichaam, je gezondheid en je gezonde logische verstand om er mee op te houden.

Ontwenningsverschijnselen zijn dus niet alleen te wijten aan een gebrek aan nicotine, maar aan de frustratie dat je je achterliggende (soms onderbewuste) positieve intenties niet meer kunt vervullen.

Op het moment dat je leert hoe je deze positieve intenties kunt vervullen zonder te roken is roken niet meer nodig en kom je er relatief makkelijk vanaf. En deze stoppen met roken hypnose download gaat je helpen om dat voor elkaar te krijgen.

Tim KutzkeTim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP & Hypnose Coach en de maker van de Hypnosewolk.

Hypnose wordt al decennia lang gebruikt om mensen te ondersteunen bij het zich bevrijden van deze op lange termijn dodelijke verslaving.

De hypnose geluidsopnamen van Tim Kutzke hebben al tienduizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.

Tim Kutzke is daarnaast ook ervaringsdeskundige. Na meer dan 20 jaar te hebben gerookt, en tientallen stoppogingen en experimenten te hebben gedaan voordat hij definitief van de sigaret af was, weet hij hoe het voelt om te stoppen, wat er voor nodig is en waar het kan misgaan.

Hoe het werkt:

 • Klik op de “Bestellen” knop onderaan deze pagina en je komt in de beveiligde betaalomgeving. Na betaling krijg je direct de nodige e-mails  om toegang te krijgen tot de training.
 • Je hebt 1 jaar lang toegang tot de training.
 • Het luisterboek en de hypnoses leiden je stap voor stap door de mentale en emotionele processen waarmee jij de shift kan maken naar een leven als niet-roker.

Voor wie is deze e-training geschikt:

 • Je wilt graag stoppen met roken en bent bereid om hier tijd en aandacht in te investeren.
 • Deze e-training is geschikt voor je als je verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen gedrag en je keuzes en beseft dat jij weer de controle terug moet nemen om te stoppen met roken. Deze training helpt je erbij om dat voor elkaar te krijgen.
 • Het gehele programma doorlopen, inclusief de voorbereidende schriftelijke opdrachten (klein werkboek) en het luisteren van het luisterboek en alle hypnose opnamen duurt ca. 5-7 uur. Daarnaast kun je de hypnoses zo vaak herhalen als je wilt en nodig vindt.
 • Geen enkele voorkennis is nodig om deze e-training succesvol toe te passen, elke stap wordt uitgelegd.
 • Deze e-training is te combineren met nicotinevervangers en andere hulpmiddelen om te stoppen met roken.

De online training is makkelijk toegankelijk met elke smartphone, tablet of computer. Je kunt binnen enkele minuten het proces om een niet-roker te worden inzetten!

stoppen met roken hypnose Mp3

Nu starten

Actiekorting:

€ 99,- € 49,-

Na bestelling krijg je 1 jaar lang toegang.

Je kunt dus meteen aan de slag!

 Niet goed, geld terug 

Ben je niet tevreden, dan kun je na aankoop binnen 14 dagen kosteloos annuleren en krijg je je geld terug.

Disclaimer

Hypnose geluidsopnamen helpen je gedachten, emoties en gedrag te sturen en vorm te geven. Daarom kunnen ze je ook helpen bij het stoppen met roken. Er kunnen echter geen garanties worden gegeven dat deze e-training alles is wat je nodig hebt om je van de rookverslaving te bevrijden. Je blijft in alle gevallen verantwoordelijk voor je eigen gedrag en keuzes. Een verslaving is een stukje controle over je eigen gedrag wat je kwijt bent. Deze e-training helpt je deze controle weer terug te nemen.

Deze e-training is goed te gebruiken naast andere hulpmiddelen om te stoppen met roken, bv. nicotinepleisters of kauwgom.