Spreekangst oplossen

Weg met spreekangst!

Maak een einde aan hartkloppingen, trillen en stamelen om zelfverzekerd en professioneel je verhaal te kunnen doen!

Moet jij zo nu en dan voor een groep spreken? Bijvoorbeeld tijdens (online) vergaderingen, presentaties, voorstelrondjes of sollicitaties?


En word je in zulke situaties overspoeld door zenuwen of angstgevoelens?

Spreekangst vergadering

Wat is spreekangst

De angst om een groep toe te spreken, bijvoorbeeld bij een presentatie, speech, voorstelrondje of vergadering, wordt glossofobie, spreekangst of presentatieangst genoemd.


De meeste mensen voelen wat spanning of zenuwen als ze voor een groep komen te staan en een praatje moeten doen. Zeker als dat geen routine is. Er is sprake van spreekangst als de spanning zo intens is, dat deze verlammend en beperkend werkt.


Spreekangst verschijnselen

Veel voorkomende verschijnselen van spreekangst zijn een hoge adem en hartkloppingen. Maar ook trillen, blozen, zweten, paniekgevoelens en blackouts komen voor.  Spreekangst zorgt daardoor ook wel voor (soms extreme) spanning en onrust vooraf.


En vaak ontwikkelt zich dan ook een "angst voor de angst". Oftewel de angst voor dat nare spanningsgevoel met al die fysieke verschijnselen. Gedachten als: “Als ik maar niet weer zo ga trillen" of "wat gaan die mensen wel niet van me denken als ik weer niet uit mijn woorden kom” of “straks ga ik weer blozen”, schieten dan door je heen. Soms al dagen of weken van tevoren.


Misschien probeer je ook  bepaalde situaties te vermijden, om maar niet te moeten spreken voor een groep. En dat kan je carrière, je ontwikkeling en uiteindelijke zelfs je inkomen in de weg gaan zitten.

  De oorzaak van spreekangst

Rationeel weet je dat je niet echt in levensgevaar bent als je een praatje houdt voor een paar mensen. Maar op een lichamelijk en gevoelsmatig niveau slaat de angst toe.


Je emoties worden aangestuurd door je onderbewustzijn. Het onderbewustzijn kun je zien als het besturingssysteem van je lichaam. Net zoals een computer een besturingssysteem heeft, heeft je lichaam dat ook.


Maar dit besturingssysteem stuurt ook je natuurlijke overlevings- en beschermingsmechanisme aan. Veiligheid en overleven zijn tenslotte het allerbelangrijkste. En het is daarmee ook verantwoordelijk voor je vechten/ vluchten mechanisme. Oftewel de angstreactie die je voor gevaar moet beschermen.

Heb je last van spreekangst, dan wordt spreken voor een groep gevoelsmatig als zeer gevaarlijk geïnterpreteerd. En ook al weet je rationeel dat deze angst onnodig en vooral onpraktisch is, komt er toch automatisch angst en spanning op. En je kunt er om dat moment maar weinig aan doen.


Diep van binnen geloof je op dat moment dat het helemaal mis kan gaan. En je bent bang dat mensen negatief over je gaan denken en je niet meer serieus nemen. En je bent bang voor de gevolgen die daar weer uit voort kunnen komen.


Misschien heb je die angst zolang je je kan heugen. Van kleins af aan. Of misschien heb je het gaandeweg in je leven opgepikt. Of misschien was er één bepaald moment dat de paniek ineens toesloeg en sindsdien is het een probleem.


Wat de oorzaak ook is, je hebt het ooit eens geleerd of ontwikkeld. Het zijn uiteindelijk je diepste overtuigingen over jezelf, de wereld en de mensen om je heen die bepalen of je "in gevaar bent" of niet. En met deze overtuigingen ben je niet geboren. 


Omdat deze reactie en overtuigingen dus niet iets zijn wat je werkelijk bent, maar iets wat je ooit eens hebt ontwikkeld, kun je het allemaal veranderen. Je onderbewustzijn kan  leren dat de “spreekangst-reactie” nu niet meer werkt en dat het tijd wordt voor een veel betere, nieuwe reactie.

Spreekangst oplossen

Spreekangst oplossen

Om je spreekangst op te lossen moet dus niet je rationele denken maar vooral je onderbewustzijn leren. Het moet leren dat je niet écht in levensgevaar bent en dat je bovendien veel betere mogelijkheden en resources in je draagt om comfortabel te spreken voor een groep.


Vaak hopen mensen de angst te overkomen door het “maar te doen”. Helaas werkt dat niet zo goed. Door negatieve ervaringen en mechanismen te blijven herhalen creëer je enkel méér bevestiging van hoe akelig het spreken voor een groep is.


Nee, er moet eerst van binnen iets veranderen. In je diepere overtuigingen en associaties moet er een ontwikkeling komen. Zodat de spreekangst simpelweg niet meer nodig is. En dan kun je weer aangename en positieve ervaringen opdoen.


En dan kun je weer je echte stem laten horen. Met al je kennis, vermogens en gerichte focus. Stabiel, rustig en in controle.

Weg met spreekangst online training

NLP & Hypnose voor verandering

Met hypnose, hypnotherapie en neurolinguïstisch programmeren (NLP) kunnen we angst en onzekerheid relatief snel omvormen op een dieperliggend niveau. 


Zo kunnen we de angstreactie oplossen en spreken voor een groep koppelen met positieve gevoelens en associaties. 


En het mooie is, je kunt dit doen zonder naar een therapeut te gaan of voor een groep te gaan staan. Want het kan nu ook online. Vanaf je phone of laptop, waar en wanneer je maar wilt. In een voor jou comfortabele en veilige omgeving.


Met de Weg met Spreekangst! online training kun je direct beginnen deze stappen te zetten om deze verandering in jouw denken en gevoel te realiseren.

Hallo,

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP coach en hypnotherapeut. Ik ben gespecialiseerd in spreekangst en faalangst oplossen en zelfvertrouwen en eigenwaarde opbouwen.


Gebruik makend van NLP (neurolinguïstisch programmeren) en technieken uit de hypnose en hypnotherapie help ik mijn cliënten om snel diepgaande veranderingen te creëren in hun gevoel, hun automatische reacties en functioneren.


Door jarenlang trainen in NLP, hypnose en coaching en veel testen, vernieuwen en verbeteren heeft mijn methode zich uitgekristalliseerd tot een uniek traject waarin honderden mensen in korte tijd hun angst hebben opgelost, hun zelfvertrouwen hebben opgebouwd en hun performance verbeterd.

Weg met Spreekangst! met NLP & Hypnose online training

Weg met Spreekangst!

(online training)

Laat je stap voor stap meenemen in een inspirerend groeitraject naar meer rust, comfort, zelfvertrouwen en overtuigingskracht tijdens het spreken voor een groep.

Wat je gaat bereiken met Weg met spreekangst!

 • Je wordt niet meer belemmerd door verlammende angst als je voor een groep staat. Er is meer kalmte en je voelt dat je meer controle hebt
 • Je maakt je minder zorgen vooraf, en dat versterkt alsmaar meer naarmate je weer positieve spreekervaringen gaat hebben
 • Je ervaart meer zelfvertrouwen (voor een groep maar ook in alle andere facetten van je leven)
 • Je hebt meer controle over je eigen denken en gevoel
 • Je komt op het niveau dat je onbelemmerd kan groeien en ontwikkelen als spreker, professional, collega en als mens in zijn geheel
 • Je leert jezelf op een dieper niveau kennen en waarderen
 • en meer…

Wat je ervoor moet doen:

 • Niet heel veel. met 2-3 uur per module ben je er al! 🙂 Het is als een therapeutisch coachingstraject waar je elke week een volgende stap zet.
 • 6 weken lang krijg je elke week een module waarin je middels duidelijke video's, werkbladen en samenvattingen het noodzakelijke  stukje uitleg tot je neemt.
 • Daarna ga je met je ogen dicht en oordopjes in de ontspannende hypnotische veranderprocessen luisteren. Je onderbewustzijn wordt meegenomen door precies die stappen die je spreekangst gaan oplossen. 
 • Deze veranderprocessen herhaal je enkele malen voordat je doorgaat naar de volgende module.

Jarenlange ervaring

Tim Kutzke heeft jarenlange ervaring als persoonlijke en online coach en is expert op het gebied van spreekangst en faalangst oplossen en zelfvertrouwen & eigenwaarde opbouwen.
NLP & Hypnose veranderprocessen

Duizenden gebruikers

De hypnotische luisterprocessen van Tim Kutzke worden door duizenden mensen beluisterd en steeds meer mensen gebruiken de kracht van NLP, hypnose en meditatie om meer uit zichzelf en het leven te halen.

Resultaten

Deze online  training is gebaseerd op de technieken die in de coachingspraktijk werken en resultaten bereiken. Klik hier als je meer wilt weten wat cliënten van Tim’s persoonlijke coaching vinden.

Weg met Spreekangst!

Opbouw van de training

De Weg met Spreekangst! online training neemt je mee van waar je nu bent, naar een kalm en zelfverzekerd spreken voor een groep.


De online training is opgebouwd als een therapeutisch coachingstraject waarin je elke week weer een vervolgstap zet. Maar nu online, in jouw tempo, waar en wanneer je maar wilt.


Heldere video’s en geluidsopnamen begeleiden je bij elke stap. Daarnaast heb je overzichtelijk cursusmateriaal (pdf-samenvattingen en werkbladen).


Deze online training is gebaseerd op onze jarenlange coachingspraktijk, maar heeft veel voordelen omdat je deze nu volledig online kunt doen.

 • Spreekangst oplossen zonder "pottenkijkers" en niet voor de leeuwen gegooid worden
 • Je kunt ontwikkelen waar en wanneer je wilt, wanneer het jou het beste uitkomt
 • Je hebt geen reiskosten en reistijd zoals bij andere therapieën en coaching
 • Je kunt "sessies" zo vaak herhalen en verdiepen als je wilt
 • Het online traject is nog uitgebreider dan 1 op 1 coachingstrajecten
 • Je hoeft je diepste geheimen niet met een vreemde te delen
 • Je kunt in je eigen tempo werken
 • Je hebt 3 jaar toegang tot de training, dus je kunt de training vaker doorlopen (telkens vanuit een ander uitgangspunt en perspectief)

Module 1: Het fundament

Elke reis begint met de eerste stap. We slaan het fundament en prepareren je onderbewustzijn op die veranderingen die jij in je gevoel, denken en functioneren wilt creëren.


 • Je hebt je uitgangspunt helder in kaart en weet precies wat je pijnpunten zijn
 • Je ziet glashelder wat jouw doel is met deze training (op een manier die je onderbewustzijn ook snapt)
 • Je ontwikkelt een hechte vriendschap met je eigen onderbewustzijn
 • Je weet precies hoe NLP en hypnose werken zodat jij super succesvol gaat zijn
 • Je ervaart bewust hoe je onderbewustzijn met jou communiceert
 • Je doet een NLP & Hypnose veranderproces waarmee we jouw onderbewustzijn het fundament geven om spreekangst helemaal los te laten

Module 2: De psychologie van spreekangst

Begrijp de psychologie en krijg inzicht in de oorzaken van je spreekangst. Ook gaan we in deze module werken aan je algehele zelfvertrouwen, zelfacceptatie en eigenwaarde. Want daar kun je simpelweg niet genoeg van hebben.


 • Hoe de menselijke psyche in elkaar zit, helder en simpel uitgelegd
 • Hoe spreekangst ontstaat en hoe we het kunnen oplossen
 • Je krijgt inzicht in de oorzaak van jouw spreekangst
 • Je doet een zelfvertrouwen techniek die je leven totaal gaat veranderen
 • Het Zelfvertrouwen boost NLP & hypnose veranderproces activeert en versterkt zelfvertrouwen en eigenwaarde in de diepste (onderbewuste) lagen van je zijn
 • Je gaat met een NLP & Hypnose veranderproces je onderbewuste trainen om je op je best te voelen tijdens het spreken
 • BONUS: Blij zijn met jezelf NLP & Hypnose veranderproces

Module 3: Het innerlijke conflict opgelost

Je wil wel, maar je durft niet. Aan de ene kant weet je dat spreekangst niet reëel is, maar toch overkomt het je telkens weer. Dat innerlijke conflict en de onzekerheid en twijfel die daaruit voortkomt gaan we in deze module aanpakken.


 • Je leert hoe innerlijke conflicten psychologisch in elkaar steken
 • Je leert hoe we deze innerlijke conflicten op kunnen lossen zodat er innerlijke harmonie ontstaat
 • Je doet een NLP & Hypnose veranderproces waarmee we jouw innerlijke conflict oplossen, zodat je jezelf niet meer in de weg loopt
 • BONUS: Hypnose voor snel stress afbouwen & diepe rust vinden

Module 4: Meester van je verleden

Je verleden heeft invloed op het hier en nu. Je leven lang heb je gedragingen geleerd en beslissingen genomen. Ook je zelfbeeld, mensbeeld en wereldbeeld hebben zich gevormd. Spreekangst vindt zijn oorsprong vaak in het verleden. Daarom moeten we het verleden “opruimen”, zodat het je niet meer tegenhoudt.


 • Je ziet helder hoe het verleden invloed uitoefent op je huidige gedrag
 • Je leert hoe angst je niet werkelijk beschermt, ook al denken we vaak van wel
 • Je ontdekt wat je wel echt gaat helpen om jezelf te beschermen, zonder bang te zijn
 • Je leert wat er nodig is om onnodige emotionele ballast los te laten
 • Je doet een NLP & Hypnose veranderproces om negatieve invloeden uit het verleden “op te ruimen”. Je gaat jezelf bevrijden van wat je tot nu toe tegenhield
 • BONUS: Innerlijke kind meditatie

Module 5: Bewust aan het roer

Na al dat diepgaande veranderwerk leer je in module 5 concrete technieken die jij wanneer je maar wilt kunt toepassen om nog meer sturing te kunnen geven aan je eigen denken, gevoel en reacties.


 • Wat zijn de bouwstenen van denken en hoe jij deze bouwstenen kunt gebruiken om controle te krijgen
 • Leer de taal van je eigen onderbewustzijn en gebruik deze in alle facetten van je leven
 • Hoe je heel direct met je onderbewustzijn kunt communiceren op een manier die het begrijpt zodat het gaat doen wat jij graag wilt en je steeds meer controle krijgt
 • Je integreert alles met verschillende NLP en hypnose veranderprocessen waarmee jij je onderbewustzijn kunt sturen

Module 6: Zelfverzekerd spreken

Je bent ver gekomen. Nu wordt het tijd om dat wat je hebt gecreëerd om te zetten in concrete actie en resultaten.


 • Hoe je je zelfverzekerdheid bij het spreken beschermt en voorbereidt
 • Je doet verschillende NLP & Hypnose veranderprocessen om alle veranderingen nog dieper te integreren.
 • Je weet precies wat je te doen staat om je verder te ontwikkelen als zelfverzekerde spreker
 • BONUS: Je beste zelf ochtendmeditatie
 • BONUS: Met zelfvertrouwen door de dag 5 minuten hypnose

Persoonlijke coaching

Zou je deze training 1 op 1 met de NLP & Hypnose coach doen, zou je als snel meer dan € 3.000,- euro kwijt zijn aan coachingsfee's, reiskosten en reistijd.


Nu als online Training

Deze methode is er nu als online training waarmee je controle over je spreekangst gaat krijgen.

De adviesprijs voor Weg met Spreekangst Online training is €697,-.


Momenteel € 200,- KORTING!

Profiteer nu van deze korting en start vandaag nog met het oplossen van spreekangst

voor maar €697,- € 497,-.

Weg met spreekangst online training

Weg met Spreekangst!

(online training)

 • Gestructureerd stap voor stap programma: Met maar 2-3 uur per module ga je succesvol zijn
 • 6 modules (elke week een nieuwe module met de volgende stap)
 • Duidelijke video, audio, samenvattingen, werkbladen en actielijsten begeleiden je helder door de hele training.
 • 24/7 beschikbaar op elke computer phone of tablet (Maak gebruik van de handige app!)
 • E-mail support: De training kun je helemaal zelfstandig doorlopen en alles wordt glashelder uitgelegd. Heb je toch vragen of support nodig? Mail ons! Wij staan voor je klaar!
 • Bonussen en extra's voor je verdere ontwikkeling
 • 3 jaar toegang tot de online training
 • 14 dagen niet goed geld terug. Is deze online training niet wat je er van had verwacht of gehoopt? Je kunt de training tot 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag terug. Gegarandeerd!

van € 697,- voor €497,-

14 dagen niet goed geld terug

Is deze online training niet wat je er van had verwacht of gehoopt?

Je kunt de training tot 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag meteen terug. Gegarandeerd!

Weg met Spreekangst Veelgestelde vragen

Voor wie is deze online training geschikt?

Herken je jezelf in onderstaande punten, dan is deze training geschikt voor jou:

- Je hebt last van onaangename spanningsklachten als je voor een groep mensen moet spreken.

- Je bent boven de 18 jaar oud. Dit is geen training voor kinderen/pubers maar voor volwassenen van alle leeftijden.

- Je bent bereid om ca. 2-3 uur per module te investeren. Het meeste van deze tijd zul je bezig zijn met ontspannende NLP & Hypnose veranderprocessen, zodat je onderbewustzijn voor je aan het werk gaat. Dus vermoeiend zal het niet gaan worden. Maar je zult wel wat moeten doen om succesvol te zijn.

- Je hebt minimale basisvaardigheden op een computer of smartphone: internet, video’s bekijken.

- Je hebt geen enkele kennis van hypnose of NLP of coaching nodig. Alles wordt uitgelegd!

Deze training heeft meerdere modules over meerdere weken. Waarom niet een korte, snelle oplossing die direct werkt?

Het oplossen van een angst is therapeutisch werk. Als het gaat om spreekangst heeft dit o.a. te maken met je zelfbeeld, je wereldbeeld, je normen en waarden, je innerlijke dialoog, je opvoeding, persoonlijke overtuigingen en je ervaringen in het leven.

Als je dat "even" wilt oplossen, dan zoek je een magische pil die niet bestaat. Een enkeling heeft baat bij een hele korte simpele interventie. De meesten hebben meer nodig.

Met deze training willen we dat iedereen vorderingen maakt. Vandaar dat deze omvangrijk is opgezet. (gebaseerd op onze coachingpraktijk)

Ben jij diegene die inderdaad veel minder nodig heeft om je spreekangst vaarwel te zeggen, dan is dat natuurlijk mooi. Dan ga je dit ook in deze training sneller beleven. Maar diegene die meer nodig heeft, vindt het ook in deze training.

Daarnaast is onze uitgangspunt altijd empowerment en ontwikkeling. Een therapie is (net als hypnose) niet iets wat je wordt aangedaan, maar wat je zelf toelaat en doet. Kennis, begrip en inzicht zijn daar een onderdeel van. Ook dit heeft zijn plek in deze training.

Is Hypnose niet vaag of zweverig?

Als je spreekangst hebt, reageer je volledig automatisch en emotioneel op je eigen gedachteprocessen, niet op wat er écht om je heen gebeurt. Er is geen écht gevaar, maar jij ervaart het zo. (Hoe vaag wil je het hebben?)

Je hebt op dat moment dus geen controle en zit dus al in iets wat men een hypnose kan noemen. Je doet dus al dingen die "vaag" zijn.

Maar voel je niet aangevallen. Ieder mens doet dat. Mensen zijn niet alleen maar rationeel. Als dat zo was geweest had iedereen spreekangst al lang zelf opgelost.

Maar hypnose en NLP zijn daarom niet per se vaag of zweverig. Ze zijn gebaseerd op het normale menselijke vermogen om subjectief te denken en te voelen. Als er iets vaag is, dan is dat het menselijke denken. Maar niet de technieken en processen die we al decennialang gebruiken om innerlijke verandering te maken.

Het doel van deze training is om je uit een hypnose te halen waarmee je jezelf de stuipen op het lijf jaagt.

NLP & Hypnose veranderprocessen in deze training helpen je om veranderingen te maken in je automatische gedrag en gevoel. Je luistert met ogen dicht naar speciale geluidsopnamen.

Tijdens de NLP & Hypnose processen in deze training zul je een lichte trance ervaren. De toestand die je ook ervaart als je aan het dagdromen bent, volledig geabsorbeerd bent in een fijne bezigheid, of alles om je heen vergeet tijdens het kijken van een film.

Het is een ontspannen toestand met de focus naar binnen. Deze focus stelt je in staat om allerlei mentale en emotionele processen te doen die je diepere zelf de gelegenheid geven om een nieuwe reactie te leren. Van spreekangst naar zelfverzekerd spreken.

Je zult nooit het bewustzijn of de controle verliezen. Nee, deze training is ervoor dat je méér controle krijgt over jezelf en je leven.

Wat als ik niet tevreden ben?

Het is belangrijk dat een trainingswijze en trainer bij je aansluit. Daarom heb je tot 14 dagen na bestelling de mogelijkheid om je aankoop te annuleren.

Je kunt dus de eerste 2 modules doorlopen om te bepalen of deze training dat is wat je ervan verwacht. Is het niet de beste oplossing voor jou, laat het ons dan binnen 14 dagen weten, dan krijg je het aankoopbedrag direct volledig terug.

Hoe lang heb ik toegang tot de Weg met spreekangst Online Training?

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module. Er zijn in totaal 6 modules. Je houdt tot 3 jaar na aankoop toegang tot deze training.

Mocht je langer gebruik willen maken van deze training dan kun je na het jaar verlengen voor een klein bedrag. Verlengen is gratis voor Hypnosewolk Premium leden.

Je zult hier enkele weken voordat je toegang verloopt per mail informatie over ontvangen.

Waar kan ik terecht met vragen?

Ondersteuning voor deze training is per e-mail. Al je vragen kun je sturen naar info@dehypnosewolk.nl. Dit geldt voor vragen vooraf, als je twijfelt of dit de juiste training voor je is, maar ook voor tijdens de training.

Hoe werkt de betaling?

Betaling is met iDEAL of Bancontact. Daarna krijg je meteen toegang tot de training. Heb je al een account in de Hypnosewolk, gebruik dan hetzelfde e-mailadres voor deze training, dan heb je al je Hypnosewolk trainingen in 1 account toegankelijk.

Heb je geen iDEAL of Bancontact en wil je wel deze training doen? Neem contact op met info@dehypnosewolk.nl voor een oplossing.

Is deze training geschikt voor alle soorten spreekangst?

Ja. Spreekangst is er in verschillende vormen. Sommige mensen hebben er al een leven lang last van, bij anderen komt het pas later.

Ook de verschijnselen (hartkloppingen, hoge adem, trillende stem, zweten, black-out etc.) verschillen van persoon tot persoon. De training is zo ingericht dat elke vorm en elke oorsprong aangepakt kan worden.

Ik heb geen spreekangst maar wil beter leren spreken en presenteren. Zit dat ook in deze training?

Deze training is er helemaal op gericht om die belemmerende angstreactie op te lossen zodat deze zich niet meer voor doet.

Daarna, als je dus geen last meer hebt van spreekangst, kan het waardevol zijn om vervolgtrainingen te volgen als je je verder wilt bekwamen in het openbaar spreken en presenteren. Maar dit is geen onderdeel van de Weg met Spreekangst! online training.

Ik heb een andere vraag

Wil je snel antwoorden op al je vragen, mail ons. info@dehypnosewolk.nl.

Je krijgt meestal dezelfde dag nog antwoord maar uiterlijk binnen 24 uur.

Weg met spreekangst online training

Weg met Spreekangst!

(online training)

 • Gestructureerd stap voor stap programma: Met maar 2-3 uur per module ga je succesvol zijn
 • 6 modules (elke week een nieuwe module met de volgende stap)
 • Duidelijke video, audio, samenvattingen, werkbladen en actielijsten begeleiden je helder door de hele training
 • 24/7 beschikbaar op elke computer phone of tablet (Maak gebruik van de handige app!)
 • E-mail support: De training kun je helemaal zelfstandig doorlopen en alles wordt glashelder uitgelegd. Heb je toch vragen of support nodig? Mail ons! Wij staan voor je klaar!
 • Bonussen en extra's voor je verdere ontwikkeling
 • 3 jaar toegang tot de online training
 • 14 dagen niet goed geld terug. Is deze online training niet wat je er van had verwacht of gehoopt? Je kunt de training tot 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag terug. Gegarandeerd!

van € 697,- voor € 497,-

14 dagen niet goed geld terug

Is deze online training niet wat je er van had verwacht of gehoopt?

Je kunt de training tot 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag meteen terug. Gegarandeerd!