In korte tijd onzekerheid oplossen en zelfvertrouwen opbouwen

Bevrijd jezelf in 2 maanden van wat je tegenhoudt om je beste zelf te zijn

Maak een einde aan vermoeiende stress, spannings- en onzekerheidsgevoelens

Met een gezond zelfvertrouwen & eigenwaarde door het leven gaan en je kracht voelen

Creëer zelfverzekerd en daadkrachtig je droomleven, bereik je doelen en voel je er super bij

Fundamenteel Zelfvertrouwen

met NLP & Hypnose

(Online training)

Onzekerheid is een rotgevoel! Van nare onrust in je buik tot zware spanning in je spieren. Van onbehagen en twijfel aan jezelf tot akelige angstgevoelens.

En dat vooral op die momenten dat je het juist goed wilt doen. Die momenten dat je juist een goede indruk wilt maken. Die momenten waar je weet dat zonder onzekerheid dingen veel beter zouden gaan.

Iedereen is wel eens onzeker, maar als je het vaak bent, of zelfs altijd in bepaalde situaties, dan wordt het heel erg hinderlijk. Het zorgt ervoor dat je niet spontaan kan zijn. Dat je niet vrij kan communiceren met anderen. Misschien heb je het gevoel dat je niet  jezelf kan zijn. En misschien ga je je soms zelfs een beetje raar gedragen. Wat het ook niet beter maakt.

Daarnaast kan onzekerheid zorgen voor neerslachtigheid, angst, frustratie en in extreme gevallen zelfs depressie. En omdat je sommige situaties uit de weg gaat, of je presteert niet goed door die onzekerheid, zijn ook je resultaten minder dan je eigenlijk zou kunnen bereiken.

En zo worden je carriére, je sociale leven en je liefdesleven negatief beïnvloedt. En daarom is het zo belangrijk om angst, twijfel en onzekerheid op te lossen.

Gelukkig kun je m
et de juiste kennis en technieken je zelfvertrouwen snel opbouwen en onzekerheid oplossen.

Wat is onzekerheid?

Onzekerheid is een gevoel. Dat is althans hoe we onzekerheid waarnemen in onszelf. Dit gevoel wordt gegenereerd door je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn kun je zien als de mega-computer die je lichaam bestuurd.

En ergens diep van binnen denkt je onderbewustzijn dat er gevaar dreigt. Gevaar van het niet goed doen, niet voldoen, afgewezen worden, niet mooi of slim genoeg gevonden worden.

En omdat je onderbewustzijn je altijd wil beschermen, creëert het een angstreactie die er voor moet zorgen dat je zo snel mogelijk uit deze “gevaarlijke” situatie stapt.

Maar je bewuste rationele denken denkt er heel anders over. Dat weet dat er geen levensbedreigend gevaar is. Dat weet juist ook dat er heel veel te winnen is in deze situaties: Contact met anderen, je werk, vriendschap, liefde en familie zijn waardevol en belangrijk voor iedereen.

En deze tegenstelling creëert dus “onzekerheid”. Aan de ene kant voel je onbehagen, aan de andere kant weet je dat je juist wilt presteren in deze situaties. En dat innerlijke gevecht en die voortdurende twijfel voelt naar en vermoeiend.

Het heeft allemaal te maken met je (onderbewuste) zelfbeeld.

En de 2 belangrijkste facetten van zelfbeeld zijn:

Zelfvertrouwen & Eigenwaarde.

Wat is zelfvertrouwen?

Zelfvertrouwen is het gevoel en zijn die gedachten die zeggen: “Ik kan dit. Het komt goed. Ik vind een oplossing. Ik vind een manier dat het lukt. Ik heb alles in me om dit te laten slagen”, of iets dergelijks in deze sfeer.

Zelfvertrouwen is essentieel om een nieuwe stap te zetten en niet door faalangst en onzekerheid overwonnen te worden.

Wat is eigenwaarde?

Eigenwaarde is het gevoel en zijn die gedachten die zeggen: “Ik mag er zijn. Ik ben OK! Ik doe ertoe. Ik ben een mooi mens.”

Eigenwaarde is ook het gevoel van zelfacceptatie en zelfrespect.

Je kunt je voorstellen dat als je vaak sterke gevoelens van zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect ervaart, je totaal anders kunt leven en veel meer mogelijkheden hebt. Je kunt dan zoveel meer bereiken en zoveel meer genieten van het leven, je werk, je relaties, je vrijheid en al het andere wat jij graag wilt ervaren.

Herken je jezelf in één of meer van onderstaande gedragingen en gevoelens? De oorsprong is een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde:

 • Faalangst: bang zijn om fouten te maken of “af te gaan”
 • Jezelf niet slim, mooi, interessant, getalenteerd of vaardig genoeg vinden
 • Jezelf vergelijken met anderen (of met een verzonnen ideaal) en je daarbij “minder goed” of minderwaardig voelen.
 • Niet de wensen najagen die je echt (diep in je hart) zou willen bereiken
 • Je mond houden als je iets wilt zeggen want je bent bang dat je iets verkeerds of stoms zegt
 • Geen “nee” durven zeggen ook al zou je dat het liefste doen
 • Geen heldere grenzen aan durven geven en niet voor jezelf opkomen
 • Jezelf wegcijferen
 • Weinig wilskracht, discipline en doorzettingsvermogen hebben (want diep van binnen geloof je dat het je toch niet gaat lukken…)
Deze neigingen oefenen stuk voor stuk een negatieve invloed uit op hoe je leven zich ontwikkelt. Je carrière, maar ook je persoonlijke relaties worden er negatief door beïnvloed.

Met onvoldoende zelfvertrouwen en eigenwaarde durf je het leven niet echt tegemoet te gaan. Vermijdingsgedrag en zelfsabotage tot gevolg.

Maar je loopt daardoor zoveel moois mis in je leven! Je bent zonder gezond zelfvertrouwen en eigenwaarde niet in staat om je ware potentieel te ontwikkelen en dat naar buiten te brengen. Je maakt niet de carrièrestappen die toch echt wel mogelijk voor je zijn. Je krijgt niet het inkomen wat je graag zou willen krijgen.

Om zelfverzekerd in het leven te kunnen staan moet er dus iets veranderen in je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Want als dat verbetert, verbetert je algehele functioneren, waardoor ook de resultaten die je bereikt en de hoeveelheid plezier en geluk die jij gaat ervaren zullen verbeteren.

Enkel kennis en informatie opnemen is (helaas) niet voldoende. Want dat is enkel voor je bewuste rationele denken. Als dat zou werken, dan lees je 5 blogs over zelfvertrouwen en dan is het probleem opgelost, toch? Wacht, dat heb je vast al gedaan….

Om echt anders te moeten functioneren moeten we in het onderbewustzijn veranderingen maken. Want daar komen je emoties, je reacties vandaan. Daar liggen je diepste overtuigingen opgeslagen.

NLP (neurolinguïstisch programmeren) en Hypnose zijn beproefde technieken om zelfvertrouwen en eigenwaarde heel snel op te bouwen.

Met NLP en hypnose zijn we namelijk in staat om die (deels onderbewuste) programmatuur te bereiken en te veranderen.

Zo kun je je zelfbeeld, je zelfvertrouwen en eigenwaarde heel gericht ontwikkelen, zodat jij in korte tijd reuzestappen kan zetten in hoe je je voelt, je leven, je relaties en je werk.

“Hypnose is iets heel normaals. Het is een geconcentreerde toestand waarin je aandacht naar binnen is gericht. Met deze aandacht ben je in staat om directer met je onderbewustzijn te communiceren, om die veranderingen te maken die je nastreeft.”

Tim KutzkeHallo,

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose coach. In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen hun zelfvertrouwen en eigenwaarde op te bouwen met persoonlijke en online coaching.

Gebruik makend van NLP (neurolinguïstisch programmeren) en technieken uit de hypnose help ik mijn cliënten om snel diepgaande veranderingen te creëren in hun gevoel en hun functioneren.

Door jarenlang testen, vernieuwen en verbeteren heeft mijn methode zich uitgekristalliseerd tot een unieke ervaring waarin honderden mensen in korte tijd reuzenstappen hebben gezet in hun ontwikkeling naar meer zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfrespect en het realiseren van hun dromen.

Met de online training voor Fundamenteel Zelfvertrouwen kun je deze stappen nu ook gaan zetten, waar je ook bent, wanneer je maar wilt.

Jarenlange ervaring

Jarenlange coaching ervaring en gespecialiseerd op het gebied van zelfvertrouwen & eigenwaarde opbouwen, spreekangst en faalangst oplossen.

Tienduizenden gebruikers

De Hypnoses en meditaties van Tim Kutzke zijn meer dan 3 miljoen keer beluisterd en steeds meer mensen gebruiken de kracht van NLP, hypnose & meditatie om meer uit zichzelf en het leven te halen.

Online pionier

Steeds meer is online mogelijk. En ook al heeft online coaching nadelen, het heeft ook heel veel voordelen. Tim is al jarenlang actief om NLP & Hypnose resources in een online format beschikbaar te maken.

Fundamenteel Zelfvertrouwen

met NLP & Hypnose

Online training / cursus

In korte tijd je Zelfvertrouwen & Eigenwaarde door het dak!

​Wat ga je bereiken met deze training

 • Je voelt je meer op je gemak bij andere mensen, in groepen of als de aandacht op je gevestigd is
 • Je durft je vrijer te uiten. Je deelt makkelijker je mening, kennis en zienswijze met anderen en voelt je minder terughoudend
 • Je weet waar je naartoe wilt en hebt meer controle over je leven
 • Je ervaart meer waardering, respect en acceptatie voor jezelf, waardoor je meer ontspannen en gelukkiger bent
 • Je durft overtuigender voor jezelf te kiezen en duidelijker grenzen aan te geven
 • Je twijfelt minder aan jezelf en ziet minder beren op de weg
 • Je bent minder bang om fouten te maken, waardoor je daadkrachtiger wordt en makkelijker tot actie overgaat
 • Je kunt met meer moed, hoop en energie je dromen en wensen najagen
 • Je komt zelfverzekerder over, op je werk, maar ook sociaal en binnen relaties
 • Je hebt een nieuwe hechtere vriendschap met jezelf
 • En nog heel veel meer…

In 7 weken (of langer als je wilt), in 7 modules, neemt de Fundamenteel Zelfvertrouwen online training je mee van waar je nu bent, naar een gezond gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde, wat je gaat voelen in je werk, sociaal en in relaties.

De online training is opgebouwd als een coachingstraject waar je elke week weer een stap zet. Maar nu online, in jouw tempo, waar en wanneer je maar wilt.

Tientallen video’s en geluidsopnamen begeleiden je bij elke stap. Daarnaast krijg je downloadbaar cursusmateriaal (PDF samenvattingen en werkbladen).

De training is opgebouwd zodat jij precies aan de voor jou persoonlijk relevante situaties en onzekerheden kunt werken.

Enkel 2-3 uur aandacht per week is vereist om succesvol alle stappen te doorlopen die je gaan klaarstomen voor die quantum leap in zelfvertrouwen.

Module 1: De start van een prachtige reis

Elke reis begint met de eerste stap. We slaan het fundament en prepareren je onderbewustzijn op die veranderingen die jij in je gevoel, denken en functioneren wilt creëren.

 • Je hebt je uitgangspunt helder in kaart en weet wat je pijnpunten zijn
 • Je maakt glashelder wat jouw doel is met deze training (op een manier die je onderbewustzijn ook snapt)
 • Je maakt het fundament van een hechte vriendschap met je eigen onderbewustzijn
 • Je weet precies hoe NLP en hypnose werken en hoe we het in deze training toepassen zodat jij super succesvol gaat zijn
 • In elke module een video die alles voor je samenvat en opdrachten helder op een rij zet. Je weet altijd precies wat je te doen staat
 • Fundamenteel Zelfvertrouwen hypnose waarmee we jouw doelen en de basis van een gezond zelfvertrouwen in je onderbewustzijn gaan integreren

Module 2: De oorsprong en groei van zelfvertrouwen

Als je ziet hoe zelfvertrouwen in elkaar zit, waar het vandaan komt en hoe het ontstaat, wordt het al veel makkelijker.

 • Hoe de menselijke psyche in elkaar zit, helder en simpel uitgelegd
 • Hoe zelfvertrouwen ontstaat en wat er (bij bijna iedereen) mis gaat
 • Ontdek wat je allemaal al in je draagt om je zelfvertrouwen te vergroten
 • Online hypnose voor zelfvertrouwen van binnenuit activeert al deze resources in je onderbewustzijn

Module 3: Het innerlijke conflict opgelost

Je wil wel, maar je durft niet. Aan de ene kant weet je dat je niet onzeker hoeft te zijn, maar toch overkomt het je telkens weer. Dat innerlijke conflict en de onzekerheid en twijfel die daaruit voortkomt gaan we in deze module aanpakken.

 • Je leert hoe innerlijke conflicten in elkaar steken
 • Je leert hoe we deze innerlijke conflicten op kunnen lossen zodat er meer innerlijke harmonie ontstaat
 • Met de online hypnose voor innerlijke harmonie gaat je onderbewustzijn aan de slag om innerlijke conflicten en tegenstellingen daadwerkelijk op te lossen

Module 4: Meester van je verleden

Je verleden heeft invloed op het hier en nu. Je leven lang heb je gedragingen geleerd en beslissingen genomen. Ook je zelfbeeld en wereldbeeld hebben zich gevormd. Onzekerheid vindt zijn oorsprong vaak in het verleden. Daarom moeten we het verleden “opruimen”, zodat het je niet meer tegenhoudt.

 • Hoe het verleden invloed uitoefent op je gedrag
 • Hoe angst je niet werkelijk beschermt, ook al denken we vaak van wel
 • Wat je echt helpt om jezelf te beschermen
 • Wat er nodig is om ballast los te laten
 • Online NLP & Hypnose veranderproces om negatieve invloeden uit het verleden “op te ruimen”

Module 5: Bewust aan het roer

Na al dat onderbewuste veranderwerk leer je ook concrete technieken die jij wanneer je maar wilt kunt toepassen om meer sturing te kunnen geven aan je denken, je gevoel en reacties. In deze module ga je het leren.

 • Wat zijn de bouwstenen van denken en hoe jij deze bouwstenen kunt gebruiken om controle te krijgen
 • Leer de taal van je eigen onderbewustzijn
 • Hoe je heel direct met je onderbewustzijn kunt communiceren op een manier die het begrijpt zodat het gaat doen wat jij graag wilt en je steeds meer controle krijgt
 • Verschillende NLP en hypnotische processen waarmee je je onderbewustzijn kunt sturen

Module 6: Zelfverzekerde actie

Je bent ver gekomen. Van bewust begrip en kennis tot diepgaande onderbewuste veranderingen. Van bewustzijn van wat je al in je draagt tot concrete nieuwe technieken waarmee je meer aan het roer kunt zitten. Nu wordt het tijd om dat wat je allemaal van binnen hebt gecreëerd om te zetten in concrete actie en resultaten.

 • Innerlijk werk vs daadwerkelijk aan de slag gaan in het echte leven
 • Hoe je zelfvertrouwen voorbereidt en beschermt
 • Word meester van je toekomst
 • Programmeer je onderbewustzijn om jouw doelen te realiseren
 • Zelfvertrouwen Motivatie Hypnose
 • Je beste zelf ochtend meditatie

Module 7: Met zelfvertrouwen door het leven

In de laatste module gaan we bespreken hoe jij nu zelfstandig verder kunt terwijl je je zelfvertrouwen alsmaar verder uitbouwt.

 • Hoe je zelfvertrouwen verder laat groeien
 • Hoe je de training kunt blijven gebruiken om alsmaar verder te groeien
 • Subliminal zelfvertrouwen hypnose (alleen je onderbewustzijn zal het horen)
 • Bonus hypnoses en artikelen

Download de Hypnosewolk App zodat je de fundamenteel Zelfvertrouwen online training makkelijk bij de hand hebt

De Hypnosewolk kun je via elke computer, tablet of smartphone bereiken. Sinds kort is er ook een app. Nadat je bent aangemeld kun je de app downloaden en inloggen.

“Verandering in je gevoel bereik je niet met je rationele denken. Als dat zo was geweest had je het al lang op kunnen lossen!

Werkelijke verandering vindt in het onderbewustzijn plaats. NLP & Hypnose zijn middelen om deze diepgaande verandering snel en gericht mogelijk te maken, op een aangename, inspirerende en leuke manier.

%

Fundamenteel Zelfvertrouwen…

…is onbetaalbaar. Het is het verschil tussen succes en falen, geluk en ongeluk, een interessant of middelmatig leven.

Persoonlijke Coaching

Zou je al deze coaching 1 op 1 met de NLP & Hypnose Coach doen, zou je al snel meer dan € 3.000 euro kwijt zijn aan coachingsfee’s, reiskosten en reistijd.

Online training

Als online training kan het veel voordeliger.

Als online training kunnen we dit traject aanbieden voor € 499,-.

Extra korting!

Profiteer nu van deze korting en start vandaag nog je leven bewust in te richten voor meer zelfvertrouwen en succes en heel veel meer plezier.

30% korting: € 349,-

14 dagen niet goed geld terug

Is de Fundamenteel Zelfvertrouwen online training niet wat je er van had verwacht of gehoopt, laat het ons dan binnen 14 dagen weten en je krijgt je geld terug.

Nog niet overtuigd?

Wij begrijpen dat het soms lastig is om te bepalen of een training wel de juiste voor je is.

Daarom kun je onze werkwijze gratis leren kennen met de Hypnosewolk Free.

Probeer de Hypnose voor zelfvertrouwen opbouwen en onzekerheid oplossen en begin nu al met je persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie is de training voor Fundamenteel Zelfvertrouwen geschikt

Herken je jezelf in onderstaande punten, dan is deze training geschikt voor jou!

 • Je bent volwassen. Dit is geen training voor kinderen/pubers maar voor volwassenen van alle leeftijden.
 • Je weet weet diep van binnen dat er meer in je zit. Je staat soms niet in je kracht of voelt je soms (of vaak) onzeker in werk, studie, sociaal en/of relaties. Je leeft niet volledig volgens je eigen wensen en ideeën en ervaart te weinig zelfvertrouwen en eigenwaarde.
 • Je wilt meer aan het roer staan van je brein, je functioneren en je leven.
 • Je bent bereid om ca. 2-3 uur per week te investeren. Het meeste van deze tijd zul je bezig zijn met ontspannende “ogen-dicht processen” zodat je onderbewustzijn voor je aan het werk gaat. Dus vermoeiend zal het niet gaan worden. Maar je zal wel wat moeten doen om succesvol te zijn.
 • Je realiseert je dat een gezond zelfvertrouwen niet iets is wat je overkomt of wat je aangedaan kan worden. Het is iets wat je relatief snel kunt ontwikkelen en laten groeien als je de juiste kennis en tools hebt. Deze training geeft je precies dat. Jij moet de stappen zetten.
 • Je weet dat er nog veel meer prachtigs in je zit dan dat je nu manifesteert en wilt MEER!!!

Wanneer raden we je aan om deze cursus NIET aan te schaffen:

 • Je bent nog niet volwassen. Deze cursus is gemaakt voor volwassenen die op hun eigen benen staan. Wij raden daarom een minimale leeftijd van 18 jaar aan.
 • Je gelooft al 100% in jezelf en je leeft je leven volgens jouw eigen regels. Je jaagt zonder belemmeringen je passies en dromen na, laat niet over je heen lopen en hebt een diep respect en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. (Je hebt deze training niet meer nodig!)
 • Je wilt deze training aanschaffen als vervanger van psychologische hulp voor depressie, angststoornissen of andere psychologische problematiek. De Fundamenteel Zelfvertrouwen Online Training kan een waardevolle aanvulling zijn maar is niet gericht om dergelijke problematiek op te lossen. Overleg in dat geval met je behandelend arts of psycholoog of deze training bij je therapie aansluit.

Let op: De Fundamenteel Zelfvertrouwen online training is geen vervanging van psychologische of medische hulp. Wel kan deze soms een waardevolle aanvulling zijn. Heb je een diagnose voor depressie, een angststoornis, ADHD, autisme of andere psychologische problematiek of gebruik je zware medicatie, neem dan eerst contact op met je behandelend arts om na te gaan of deze cursus voor jou geschikt is.

Veelgestelde vragen

Is deze training geschikt voor alle levensgebieden?

Ja. Zelfvertrouwen en eigenwaarde hebben een bepaalde structuur die in alle levensgebieden gelijk is. Alle informatie en processen zijn zo ingericht zodat je ze automatisch passend maakt voor jouw situatie en doel.

Dus het maakt niet uit of je zelfvertrouwen wilt opbouwen op het gebied van werk & carriere, sociaal & relaties, of meer een algemeen gevoel van zelfvertrouwen, zelfwaardering en positief zelfbeeld.

Hoe groot is de slagingskans?

Iedereen is in staat om te leren. Iedereen staat in contact met zijn onderbewustzijn en kan zich nieuwe gedachten, gevoelens en gewoonten eigen maken. De enige vereiste is dat je open staat voor nieuwe ideeën, actief en de opdrachten uitvoert.

Gemiddeld besteedt je er 2-3 uur per week aan deze training, waarvan het grootste gedeelte ontspannende “ogen-dicht veranderprocessen” zijn. En je mag er natuurlijk ook meer tijd voor nemen als je dat wilt.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?

Hypnose (ook wel trance genoemd) is de toestand waarmee je directer met je onderbewustzijn kunt communiceren. Het is een ontspannen toestand met de focus naar binnen. Deze focus stelt je in staat om allerlei mentale en emotionele processen te doen die er voor zorgen dat fundamenteel zelfvertrouwen in je gevoel en automatische reacties wordt opgebouwd.

Tijdens de NLP & Hypnose processen in deze training zul je een lichte trance ervaren. De toestand die je ook ervaart als je aan het dagdromen bent, volledig geabsorbeerd bent in een fijne bezigheid, of alles om je heen vergeet tijdens het kijken van een film.

Trance  is heel normaal en ervaren we allemaal elke dag weer. Met deze training gebruik je dat natuurlijke menselijke vermogen om in trance te gaan om aan het roer te zitten van je brein.

Je zult nooit het bewustzijn of de controle verliezen. Nee, deze training is ervoor dat je méér controle krijgt over jezelf en je leven.

Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit artikel met video bekijken.

Hoe lang heb ik toegang tot Fundamenteel Zelfvertrouwen Online Training?

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module. Je houdt 1 jaar lang toegang tot deze training. Deze is te volgen vanaf elke computer, laptop, tablet of smartphone.

Hoe werkt de betaling?

Betaling is met iDEAL of Bancontact. Daarna krijg je meteen toegang tot de training. Heb je al een account in de Hypnosewolk, gebruik dan hetzelfde e-mailadres voor deze training, dan heb je al je Hypnosewolk trainingen in 1 account toegankelijk.

Waar kan ik terecht met vragen?

Ondersteuning voor deze training is per e-mail. Al je vragen kun je sturen naar info@dehypnosewolk.nl. Dit geldt voor vragen vooraf, als je twijfelt of dit de juiste training voor je is, maar ook voor tijdens de training.

Wat als ik niet tevreden ben?

Na aanschaf heb je 14 dagen de mogelijkheid om je aankoop te annuleren. Je kunt dus de eerste 2 modules doorlopen om te bepalen of deze zelfvertrouwen training is wat je zoekt. Is het niet de beste oplossing voor jou, laat het ons dan binnen 14 dagen weten, dan krijg je het aankoopbedrag volledig terug.

Ik heb al een abonnement op de Hypnosewolk Premium? Is dat dan dubbelop?

De Fundamenteel Zelfvertrouwen training heeft compleet nieuwe NLP & Hypnose veranderprocessen. Enkele video’s en hypnoses van de Hypnosewolk Premium zijn als bonus toegevoegd aan deze training.

Als je structuur wilt, een stap voor stap gids, dan is deze training een zeer waardevolle aanvulling op de Hypnosewolk Premium.

%

Fundamenteel Zelfvertrouwen…

…is onbetaalbaar. Het is het verschil tussen succes en falen, geluk en ongeluk, een interessant of middelmatig leven.

Persoonlijke Coaching

Zou je al deze coaching 1 op 1 met de NLP & Hypnose Coach doen, zou je al snel meer dan € 3.000 euro kwijt zijn aan coachingsfee’s, reiskosten en reistijd.

Online training

Als online training kan het veel voordeliger.

Als online training kunnen we dit traject aanbieden voor € 499,-.

Aanbieding!

Profiteer nu van deze korting en begin nu je leven bewust in te richten voor meer succes, meer positieve emoties en heel veel meer plezier.

30% korting: € 349,-

14 dagen niet goed geld terug

Is de Fundamenteel Zelfvertrouwen online training niet wat je er van had verwacht of gehoopt, laat het ons dan binnen 14 dagen weten en je krijgt je geld terug.

Persoonlijke ervaring van de NLP & Hypnose Coach

Onzekerheid, angst… Ik weet er alles van!

Als je last hebt van onzekerheid, twijfel aan jezelf, een negatief zelfbeeld, als je jezelf in de weg loopt, als je weet dat er meer mogelijk is maar het gebeurd maar niet… dan weet ik wat je ervaart. Ik ken het maar al te goed!

Als jongeman dacht ik niet aantrekkelijk genoeg te zijn en ik was aanvankelijk zeer onzeker over mijn overkomen, mijn lichaam, mijn manieren en uitstraling.

Jarenlang twijfelde ik aan mezelf als musicus. Ik vond mezelf nooit goed genoeg en dat was een voortdurende frustratie (en soms bijna depressie). Ik ging mooie kansen en mogelijkheden zoveel mogelijk uit de weg omdat ik bang was dat ik door de mand zou vallen.

Ik durfde nauwelijks risico te nemen, durfde er niet voor te gaan. Als ik me toch een keer in een “spannende” situatie bevond, zat ik of te trillen en te stamelen, of ik fakete me er doorheen. Maar met een innerlijke wervelstorm die maar moeilijk te onderdrukken was.

Maar ergens was er een stukje eigenwaarde wat deze gevoelens en deze manier van leven niet kon accepteren. Het moest anders! Ik wilde weten hoe het zat!

Tim Kutzke Diploma'sWat volgde was een jarenlange zoektocht door allerlei spirituele en psychologische disciplines en technieken.

Er wordt je overal verteld wat je moet doen om het op te lossen. Maar niemand kon me vertellen hoe precies.

Veel omzwervingen en honderden zelfhulpboeken verder kwam ik op een gegeven moment in aanraking met NLP en hypnose. En daar vond ik praktische methoden en technieken waarmee ik snel diepgaande en voelbare veranderingen konden maken. Mijn ontwikkeling kwam daarmee in een enorme stroomversnelling.

Ik heb sindsdien verschillende opleidingen en cursussen op het NLP en hypnose vakgebied gevolgd en een aardige bibliotheek opgebouwd. Leren, studeren en groeien gaat tenslotte altijd door.

NLP & Hypnose Coach was niet mijn eerste beroep. Mijn HBO studie was aan het Rotterdams Conservatorium en van 1995 tot 2010 ging ik als musicus door het leven (gitarist, zanger, bandleider, manager). Dit heeft ervoor gezorgd dat performen, ondernemen, sales, marketing en openbaar spreken al lange tijd onderdeel zijn van mijn leven.

Het muzikantenvak heeft me ook geleerd wat voor een enorme rem een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde is. Zoveel kansen heb ik onbenut gelaten door onzekerheid, twijfel en angst. Zoveel tijd is er verloren gegaan aan inefficiënte actie, uitstelgedrag en vermijdingsdrang.

Maar als ik toen wist wat ik nu weet had het allemaal veel sneller kunnen gaan. Jarenlang ploeteren en telkens tegen dezelfde drempels aanbotsen hadden gereduceerd kunnen worden tot maanden of zelfs weken!

Na NLP, hypnose en andere persoonlijke ontwikkelingstechnieken enkele jaren voornamelijk op mezelf te hebben toegepast kwam ik tot de conclusie dat anderen helpen vooruit te komen in het leven een waardevollere bezigheid voor mij is dan een leven als musicus. En mijn jarenlange zoektocht had me daar zonder dat ik het op dat moment doorhad al op voorbereid.

In 2010 begon ik mensen te coachen met NLP en hypnose. De prachtige veranderingen die mijn cliënten tijdens de NLP & Hypnose Coaching bereiken zijn voor mij het waardevolste en meest inspirerende wat ik ooit in mijn leven heb gedaan.

De Fundamenteel Zelfvertrouwen training heb ik alles ingestopt om je zo praktisch en aangenaam mogelijk snel naar een gezond gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfrespect en acceptatie te brengen. Ik hoop dat je er veel waarde uithaalt.

Hartelijke groet,

Tim Kutzke

De NLP & Hypnose Coach en maker van de Hypnosewolk

Nog niet overtuigd?

Wij begrijpen dat het soms lastig is om te bepalen of een training wel de juiste voor je is.

Daarom kun je onze werkwijze gratis leren kennen met de Hypnosewolk Free.

Probeer de Hypnose voor zelfvertrouwen opbouwen en onzekerheid oplossen en begin nu al met je persoonlijke ontwikkeling.