Bevrijd jezelf van twijfel, onzekerheid en angst

Snel en gericht ontwikkelen naar ijzersterk zelfvertrouwen, innerlijke positiviteit & blij zijn met jezelf

Fundamenteel Zelfvertrouwen

met NLP & Hypnose

(Online cursus/training)

Voel je je vaak onzeker? Overdenk je dingen te veel en twijfel je aan jezelf?

En begin je dit zo onderhand dusdanig zat te worden dat het tijd is voor verandering?

Want je weet dat er meer in je zit dan dat je tot nu toe hebt kunnen laten zien?

Onzekerheid is een rotgevoel! Het geeft onrust in je lijf en gevoelens van twijfel. Misschien bekritiseer je jezelf zo nu en dan of word je soms overmeesterd door negatieve gedachten over jezelf en je leven.

En als dat niet al vervelend genoeg is, kom je door twijfel, uitstellen, afwachten of simpelweg niet durven maar moeizaam vooruit.

Daarom is het zo belangrijk om onzekerheid op te lossen en zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfrespect en eigenwaarde torenhoog op te bouwen. Dat maakt het hele leven zo veel makkelijker.

​Herken je jezelf in één of meer van onderstaande gedragingen en gevoelens?

De oorsprong is een gebrek aan zelfvertrouwen en/of eigenwaarde:

 • Gevoelens van onzekerheid als je met andere mensen bent (Bv. op je werk, studie of privé)

 • Gevoelens van onzekerheid binnen (liefdes)relaties of vriendschappen
 • Te lang en te vaak overdenken en tobben over wat anderen van je vinden of over je denken

 • Negatieve self-talk: In gedachten vertel je jezelf wat er allemaal niet OK is aan jezelf

 • Door onzekerheid niet zeggen en doen wat je eigenlijk écht zou willen doen en zeggen

 • Moeite hebben met “nee” zeggen of grenzen aangeven

 • Weinig energie hebben in het dagelijkse leven (want onzekerheid en angst werkt vaak heel erg verlammend)
 • Dingen niet durven of uitstellen ook al weet je eigenlijk wel dat dat de stappen zijn die je zou moeten zetten

Hoe ontstaat een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde?

Jouw brein is een supercomputer. Een onstopbare leermachine. En zo heb je van alles geleerd over de wereld: De mensen om je heen, je cultuur, normen en waarden maar ook allerlei ideeën over jezelf. Van kinds af aan.

Maar ook angst, twijfel en onzekerheid heb je geleerd. Niet op een rationeel niveau, maar in je onderbewustzijn.

Rationeel weet je wel wie je bent, wat je kan en wat je waard bent. Je rationele denken snapt het wel. Daar zit het probleem ook niet.

Maar gevoelens van onzekerheid komen uit je onderbewustzijn. Ze zitten niet in je hoofd. Ze zitten in je lichaam en je gevoel.

Maar je bent er niet mee geboren. Je hebt het geleerd. Door kritiek, negativiteit, pesterijen of onder druk gezet worden kan een diepliggend gevoel van “niet goed genoeg zijn” ontstaan.

Maar ook angst en onzekerheid die je hebt gekopiëerd van anderen, bijvoorbeeld je ouders, vormen je op een zeer diep niveau.

Als je onzekerheid of angst ervaart, dan ben je op een bepaald niveau gaan geloven dat je niet goed genoeg bent. Je gelooft diep van binnen dat je niet mooi, slim, aardig of capabel genoeg bent.

En alles wat je geleerd hebt draait nu als een soort computerprogramma in je onderbewustzijn. En dat zorgt ervoor dat je je nu in bepaalde situaties onzeker, gespannen of angstig voelt.

Dus om je beter te voelen en lekkerder te functioneren moeten we deze belemmerende programmatuur aanpassen.

Je brein heeft als het ware een update nodig, want de overtuigingen over jezelf die je in het verleden hebt opgepikt werken niet meer goed voor je.

Waarom zijn zelfvertrouwen en eigenwaarde zo belangrijk?

Je zelfbeeld, oftewel je zelfvertrouwen en eigenwaarde, bepalen uiteindelijk de keuzes die je maakt. En deze bepalen op hun beurt hoe jouw leven zich ontwikkelt.

Stap je op die persoon of situatie af, of wacht je tot in de eeuwigheid?

Verwacht je succesvol te zijn in je wat je begint, of verwacht je dat het niks wordt?

Geloof je dat er meer voor je mogelijk is en ga je voor het leven wat je echt wilt? Of blijf je liever veilig aan de zijlijn staan?

Leef je je leven positief en geïnspireerd of sla je jezelf met pijn en moeite door de dag?

Een laag zelfvertrouwen en eigenwaarde zie je terug in je carriére, je inkomen, je relaties en uiteindelijk ook in je mentale en emotionele gezondheid en welzijn.

Daarom is het zo belangrijk om zelfvertrouwen en eigenwaarde snel en gericht op te bouwen.

Hoe creëer je zelfvertrouwen en eigenwaarde in korte tijd?

Onzekerheid oplossen

Omdat je lichaam, je gevoel en je onderbewustzijn zo een enorme leermachine zijn, ben je in staat om altijd wat nieuws te leren.

Ook op een diepliggend emotioneel niveau.

En twijfel en onzekerheid die je tot nu toe hebt geleerd staat niet vast. Het is niet in steen geschreven. Het is niet eens van jou. Het zijn simpelweg patronen die je je hebt eigen gemaakt.

En nu werken deze patronen niet meer goed en helpen ze je niet meer. En dan wordt het tijd om ze eruit te gooien en te vervangen door nieuwe patronen. Patronen waar jij je goed bij voelt en waar je blij van wordt. Ook jij kunt jezelf heruitvinden en die persoon worden die je écht wilt zijn.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en hypnose worden al decennialang gebruikt om dit proces snel en gericht mogelijk te maken. Ze geven ons een werkwijze om directer met je onderbewustzijn te communiceren. Zo leer je niet alleen met je denken, maar vooral met je gevoel.

Want dat laatste daar gaat het om. Je gevoel, je automatische associaties en dieper liggende overtuigingen moeten veranderen.

En met de Fundamenteel Zelfvertrouwen met NLP & Hypnose online training is er nu een gestructureerde stap voor stap gids die jou bij de hand neemt om deze prachtige ontwikkeling in jezelf te creëren. In je gevoel, in je lichaam, in je hele zijn.

“Hypnose is iets heel normaals. Het is een geconcentreerde toestand waarin je aandacht naar binnen is gericht. Met deze aandacht ben je in staat om directer met je onderbewustzijn te communiceren, om die veranderingen te maken die je nastreeft.”

Fundamenteel Zelfvertrouwen

met NLP & Hypnose

(Online training/cursus)

De Fundamenteel Zelfvertrouwen met NLP & Hypnose online training neemt je stap voor stap mee in een prachtige innerlijke ontdekkingstocht en inspirerend leertraject.

De technieken en processen die je gaat doorlopen stellen je in staat om die oude beperkende reacties en emoties om te vormen naar positieve en bevrijdende.

Wat je gaat bereiken:

 • Je voelt je meer op je gemak bij andere mensen, in groepen of als de aandacht op je gevestigd is
 • Je vergelijkt jezelf minder met anderen en loopt je eigen pad
 • Je twijfelt minder aan jezelf en ziet minder beren op de weg
 • Je ervaart meer waardering, respect en acceptatie voor jezelf, waardoor je meer ontspannen en gelukkiger bent
 • Je bent minder bang om fouten te maken, waardoor je daadkrachtiger wordt en makkelijker tot actie overgaat
 • Je durft je vrijer te uiten. Je deelt makkelijker je mening, kennis en zienswijze met anderen en voelt je minder terughoudend
 • Je komt zelfverzekerder over, op je werk, maar ook sociaal en binnen relaties
 • Je durft overtuigender voor jezelf te kiezen en duidelijker grenzen aan te geven
 • Je weet waar je naartoe wilt en hebt meer controle over je leven
 • Je kunt met meer moed, hoop en energie je dromen en wensen najagen
 • Je hebt een nieuwe hechtere vriendschap met jezelf
 • Je leert meer over wie je bent en hoe je in elkaar steekt
 • En nog heel veel meer…

Tim KutzkeHallo,

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP & Hypnose coach. In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen hun zelfvertrouwen, eigenwaarde en positiviteit op te bouwen met persoonlijke en online coaching.

Gebruik makend van NLP (neurolinguïstisch programmeren) en technieken uit de hypnose en hypnotherapie help ik mijn cliënten om snel diepgaande veranderingen te creëren in hun gevoel en hun functioneren.

Door jarenlang testen, vernieuwen en verbeteren heeft mijn methode zich uitgekristalliseerd tot een unieke ervaring waarin honderden mensen in korte tijd reuzenstappen hebben gezet in hun ontwikkeling naar meer zelfvertrouwen, eigenwaarde, positiviteit en het realiseren van hun dromen.

Met de online training voor Fundamenteel Zelfvertrouwen kun je deze stappen nu ook gaan zetten, waar je ook bent, wanneer je maar wilt.

Jarenlange ervaring

Tim Kutzke heeft jarenlange ervaring als NLP & Hypnose Coach en heeft honderden mensen geholpen op het gebied van zelfvertrouwen & eigenwaarde opbouwen, spreekangst en faalangst oplossen.

Tienduizenden gebruikers

De Hypnoses en meditaties van Tim Kutzke zijn meer dan 3 miljoen keer beluisterd en steeds meer mensen gebruiken de kracht van NLP, hypnose & meditatie om meer uit zichzelf en het leven te halen.

Testimonials

Deze training is volledig gebaseerd op de processen die in de coachingspraktijk werken en resultaten bereiken. Klik hier als je meer wilt weten wat cliënten van Tim’s coaching vinden.

Persoonlijke Coaching

Zou je deze training 1 op 1 met de NLP & Hypnose Coach doen, zou je al snel meer dan € 3.000 euro kwijt zijn aan coachingsfee’s, reiskosten en reistijd.

Online Training

Deze training is als een intensief coachingstraject. De adviesprijs voor Fundamenteel Zelfvertrouwen met NLP & Hypnose is € 699,-.

Momenteel 64% KORTING!

Profiteer nu van deze hoge korting en start vandaag nog met het opbouwen van zelfvertrouwen, eigenwaarde, positiviteit en heel veel meer plezier!

14 dagen niet goed geld terug

Is de Fundamenteel Zelfvertrouwen online training niet wat je er van had verwacht of gehoopt? Je kunt de training tot uiterlijk 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag terug. Zonder vragen, gegarandeerd.

Fundamenteel Zelfvertrouwen met NLP & Hypnose

Onzekerheid oplossenIn 7 weken (of langer als je wilt), in 7 modules, neemt de Fundamenteel Zelfvertrouwen online training je mee van waar je nu bent, naar een gezond gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde, wat je gaat voelen in je werk, sociaal en in relaties.

De online training is opgebouwd als een coachingstraject waar je elke week weer een stap zet. Maar nu online, in jouw tempo, waar en wanneer je maar wilt.

Tientallen video’s en geluidsopnamen (Meer dan 12 uur) begeleiden je bij elke stap.  Daarnaast krijg je downloadbaar cursusmateriaal (PDF samenvattingen en werkbladen).

De training is opgebouwd zodat jij precies aan de voor jou persoonlijk relevante situaties en onzekerheden kunt werken.

Enkel 2-3 uur aandacht per week is vereist om succesvol alle stappen te doorlopen die je gaan klaarstomen voor die quantum leap in zelfvertrouwen.

Module 1: De start van een prachtige reis

Elke reis begint met de eerste stap. We slaan het fundament en prepareren je onderbewustzijn op die veranderingen die jij in je gevoel, denken en functioneren wilt creëren.

 • Je hebt je uitgangspunt helder in kaart en weet wat je pijnpunten zijn
 • Je maakt glashelder wat jouw doel is met deze training (op een manier die je onderbewustzijn ook snapt)
 • Je maakt het fundament van een hechte vriendschap met je eigen onderbewustzijn
 • Je weet precies hoe NLP en hypnose werken en hoe we het in deze training toepassen zodat jij super succesvol gaat zijn
 • In elke module een video die alles voor je samenvat en opdrachten helder op een rij zet. Je weet altijd precies wat je te doen staat
 • Fundamenteel Zelfvertrouwen hypnose waarmee we jouw doelen en de basis van een gezond zelfvertrouwen in je onderbewustzijn gaan integreren

Module 2: De oorsprong en groei van zelfvertrouwen

Als je ziet hoe zelfvertrouwen in elkaar zit, waar het vandaan komt en hoe het ontstaat, wordt het al veel makkelijker.

 • Hoe de menselijke psyche in elkaar zit, helder en simpel uitgelegd
 • Hoe zelfvertrouwen ontstaat en wat er (bij bijna iedereen) mis gaat
 • Ontdek wat je allemaal al in je draagt om je zelfvertrouwen te vergroten
 • Online hypnose voor zelfvertrouwen van binnenuit activeert al deze resources in je onderbewustzijn

Module 3: Het innerlijke conflict opgelost

Je wil wel, maar je durft niet. Aan de ene kant weet je dat je niet onzeker hoeft te zijn, maar toch overkomt het je telkens weer. Dat innerlijke conflict en de onzekerheid en twijfel die daaruit voortkomt gaan we in deze module aanpakken.

 • Je leert hoe innerlijke conflicten in elkaar steken
 • Je leert hoe we deze innerlijke conflicten op kunnen lossen zodat er meer innerlijke harmonie ontstaat
 • Met de online hypnose voor innerlijke harmonie gaat je onderbewustzijn aan de slag om innerlijke conflicten en tegenstellingen daadwerkelijk op te lossen

Module 4: Meester van je verleden

Je verleden heeft invloed op het hier en nu. Je leven lang heb je gedragingen geleerd en beslissingen genomen. Ook je zelfbeeld en wereldbeeld hebben zich gevormd. Onzekerheid vindt zijn oorsprong vaak in het verleden. Daarom moeten we het verleden “opruimen”, zodat het je niet meer tegenhoudt.

 • Hoe het verleden invloed uitoefent op je gedrag
 • Hoe angst je niet werkelijk beschermt, ook al denken we vaak van wel
 • Wat je echt helpt om jezelf te beschermen
 • Wat er nodig is om ballast los te laten
 • Online NLP & Hypnose veranderproces om negatieve invloeden uit het verleden “op te ruimen”

Module 5: Bewust aan het roer

Na al dat onderbewuste veranderwerk leer je ook concrete technieken die jij wanneer je maar wilt kunt toepassen om meer sturing te kunnen geven aan je denken, je gevoel en reacties. In deze module ga je het leren.

 • Wat zijn de bouwstenen van denken en hoe jij deze bouwstenen kunt gebruiken om controle te krijgen
 • Leer de taal van je eigen onderbewustzijn
 • Hoe je heel direct met je onderbewustzijn kunt communiceren op een manier die het begrijpt zodat het gaat doen wat jij graag wilt en je steeds meer controle krijgt
 • Verschillende NLP en hypnotische processen waarmee je je onderbewustzijn kunt sturen

Module 6: Zelfverzekerde actie

Je bent ver gekomen. Van bewust begrip en kennis tot diepgaande onderbewuste veranderingen. Van bewustzijn van wat je al in je draagt tot concrete nieuwe technieken waarmee je meer aan het roer kunt zitten. Nu wordt het tijd om dat wat je allemaal van binnen hebt gecreëerd om te zetten in concrete actie en resultaten.

 • Innerlijk werk vs daadwerkelijk aan de slag gaan in het echte leven
 • Hoe je zelfvertrouwen voorbereidt en beschermt
 • Word meester van je toekomst
 • Programmeer je onderbewustzijn om jouw doelen te realiseren
 • Zelfvertrouwen Motivatie Hypnose
 • Je beste zelf ochtend meditatie

Module 7: Met zelfvertrouwen door het leven

In de laatste module gaan we bespreken hoe jij nu zelfstandig verder kunt terwijl je je zelfvertrouwen alsmaar verder uitbouwt.

 • Hoe je zelfvertrouwen verder laat groeien
 • Hoe je de training kunt blijven gebruiken om alsmaar verder te groeien
 • Subliminal zelfvertrouwen hypnose (alleen je onderbewustzijn zal het horen)
 • Bonus hypnoses en artikelen

Download de Hypnosewolk App zodat je de fundamenteel Zelfvertrouwen online training makkelijk bij de hand hebt

De Hypnosewolk kun je via elke computer, tablet of smartphone bereiken. Sinds kort is er ook een app. Nadat je bent aangemeld kun je de app downloaden en inloggen.

“Verandering in je gevoel bereik je niet met je rationele denken. Als dat zo was geweest had je het al lang op kunnen lossen!

Werkelijke verandering vindt in het onderbewustzijn plaats. NLP & Hypnose zijn middelen om deze diepgaande verandering snel en gericht mogelijk te maken, op een aangename, inspirerende en leuke manier.

Voor wie is deze online training geschikt

Herken je jezelf in onderstaande punten, dan ga je succesvol zijn met Fundamenteel Zelfvertrouwen met NLP & Hypnose

 • Je bent boven de 18 jaar oud. Dit is geen training voor kinderen/pubers maar voor volwassenen van alle leeftijden.
 • Je bent bereid om ca. 2-3 uur per week te investeren. Het meeste van deze tijd zul je bezig zijn met ontspannende “ogen-dicht processen” zodat je onderbewustzijn voor je aan het werk gaat. Dus vermoeiend zal het niet gaan worden. Maar je zal wel wat moeten doen om succesvol te zijn.

Wanneer raden we je aan om deze training NIET aan te schaffen:

 • Je bent nog niet volwassen. Deze cursus is niet voor kinderen en pubers. Wij raden daarom een minimale leeftijd van 18 jaar aan.
 • Je gelooft al 100% in jezelf en je leeft je leven volgens jouw eigen regels. Je jaagt zonder belemmeringen je passies en dromen na, laat niet over je heen lopen en hebt een diep respect en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. (Je hebt deze training niet meer nodig!)

Let op: De Fundamenteel Zelfvertrouwen online training is geen vervanging van psychologische of medische hulp. Wel kan deze soms een waardevolle aanvulling zijn. Heb je een diagnose voor depressie, een angststoornis, ADHD, autisme of andere psychologische problematiek of gebruik je zware medicatie, neem dan eerst contact op met je behandelend arts om na te gaan of deze cursus voor jou geschikt is.

Veelgestelde vragen

Is deze training geschikt voor alle levensgebieden?

Ja. Zelfvertrouwen heeft een bepaalde structuur die in alle levensgebieden gelijk is. Alle informatie en processen zijn zo ingericht zodat je ze automatisch passend maakt voor jouw situatie en doel.

Dus het maakt niet uit of je zelfvertrouwen wilt opbouwen op het gebied van werk & carriere, sociaal & relaties, of meer een algemeen gevoel van zelfvertrouwen, zelfwaardering en positief zelfbeeld.

Wat is hypnose precies en hoe werkt het?

Hypnose (ook wel trance genoemd) is de toestand waarmee je directer met je onderbewustzijn kunt communiceren. Het is een ontspannen toestand met de focus naar binnen. Deze focus stelt je in staat om allerlei mentale en emotionele processen te doen die er voor zorgen dat fundamenteel zelfvertrouwen in je gevoel en automatische reacties wordt opgebouwd.

Tijdens de NLP & Hypnose processen in deze training zul je een lichte trance ervaren. De toestand die je ook ervaart als je aan het dagdromen bent, volledig geabsorbeerd bent in een fijne bezigheid, of alles om je heen vergeet tijdens het kijken van een film.

Trance is heel normaal en ervaren we allemaal elke dag weer. Met deze training gebruik je dat natuurlijke menselijke vermogen om aan het roer te zitten van je brein.

Je zult nooit het bewustzijn of de controle verliezen. Nee, deze training is ervoor dat je méér controle krijgt over jezelf en je leven.

Om werkelijk alles te weten over hypnose, over wat het is en hoe het werkt kun het beste je dit artikel met video bekijken.

Hoe lang heb ik toegang tot Fundamenteel Zelfvertrouwen Online Training?

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module. Je houdt 1 jaar lang toegang tot deze training. Deze is te volgen vanaf elke computer, laptop, tablet of smartphone.

Hoe werkt de betaling?

Betaling is met iDEAL of Bancontact. Daarna krijg je meteen toegang tot de training. Heb je al een account in de Hypnosewolk, gebruik dan hetzelfde e-mailadres voor deze training, dan heb je al je Hypnosewolk trainingen in 1 account toegankelijk.

Waar kan ik terecht met vragen?

Ondersteuning voor deze training is per e-mail. Al je vragen kun je sturen naar info@dehypnosewolk.nl. Dit geldt voor vragen vooraf, als je twijfelt of dit de juiste training voor je is, maar ook voor tijdens de training.

Wat als ik niet tevreden ben?

Na aanschaf heb je 14 dagen de mogelijkheid om je aankoop te annuleren. Je kunt dus de eerste 2 modules doorlopen om te bepalen of deze zelfvertrouwen training is wat je zoekt. Is het niet de beste oplossing voor jou, laat het ons dan binnen 14 dagen weten, dan krijg je het aankoopbedrag volledig terug.

Ik heb al een abonnement op de Hypnosewolk Premium? Is dat dan dubbelop?

De Fundamenteel Zelfvertrouwen training heeft compleet nieuwe NLP & Hypnose veranderprocessen. Enkele video’s en hypnoses van de Hypnosewolk Premium zijn als bonus toegevoegd aan deze training.

Als je structuur wilt, een stap voor stap gids, dan is deze training een zeer waardevolle aanvulling op de Hypnosewolk Premium.

Nu van €699,- voor maar €249,-.

Tijdelijk 64% korting

14 dagen niet goed geld terug

Is de Fundamenteel Zelfvertrouwen online training niet wat je er van had verwacht of gehoopt? Je kunt de training tot uiterlijk 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag terug. Zonder vragen, gegarandeerd.