Makkelijk Mediteren

(Online training)


Open je mind naar groter bewustzijn, innerlijke kracht en exploratie

Makkelijk Mediteren
(Online training)

Open je mind naar groter bewustzijn, innerlijke kracht en exploratie

Makkelijk, leuk en snel!

Meditatie is voor veel mensen verwarrend en overmatig complex geworden. Er is tegenwoordig zoveel informatie over meditatie en er zijn zoveel verschillende stromingen dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien.


Er zijn honderden verschillende manieren van ademen, honderden verschillende lichaamshoudingen en handposities en daarbovenop nog eens 1000 dingen die je in de gaten moet houden of die je verkeerd kan doen! Dat maakt het er niet duidelijker en makkelijker op.


Daarnaast is het vaak onduidelijk waarom we deze complexe technieken en houdingen moeten doen. Ze zijn vaak gebaseerd op oude tradities  waar niemand meer de echte kern van weet. Veel ideeën en dogma's worden al eeuwenlang door practitioners en leraren nagepraat, terwijl ze helemaal niet meer relevant of correct zijn voor onze tijd.

Veel mensen hoppen daardoor van de ene naar de andere "meditatie-manier" of proberen in het wilde weg geleide meditaties op YouTube, zonder echt iets waardevols te ontwikkelen in zichzelf. Zonder echt iets te bereiken met hun meditaties.

Dat gaan we met de Makkelijk Mediteren online training veranderen!

Met de Makkelijk Mediteren Methode brengen we meditatie terug naar iets wat je daadwerkelijk gaat beheersen en effectief gaat gebruiken. Op een manier die bij je past.


Zodat mediteren leuk en inspirerend wordt.

Zodat je staat te trappelen om je volgende meditatie te doen. 

Wil je liever een video kijken? In deze video vertel ik over de Makkelijk Mediteren online training.

Wat je gaat bereiken met de Makkelijk Mediteren Methode

 • Je gaat leren hoe je jezelf in 6-10 minuten in een diepe meditatieve toestand verzet
 • Je leert hoe je jouw meditatie inricht en aanpast zodat deze helemaal bij je past en superfijn is
 • Je gaat leren hoe je deze meditatieve toestand toespitst op dat wat echt belangrijk en relevant is voor jou
 • Je leert open staan voor hogere invloeden (hogere zelf, wijsheid, liefde, spiritualiteit of anders)
 • Je versterkt je vermogen om te creëren en manifesteren (bv. de wet van de aantrekkingskracht)
 • Je leert hoe je Makkelijk Mediteren gebruikt voor zelfhypnose
 • Je ontwikkelt meer focus, stabiliteit en controle in je leven
 • Je gaat zoveel rust en stilte ervaren in jezelf als je maar wil

Testimonial:

"Dag Tim, Dank voor deze prachtige training. Een verrijking voor mijn geestelijk en lichamelijk welzijn. Ik mediteer al sinds 1977. Maar deze sessies hebben nog zoveel toegevoegd. Ook het hoe en waarom werden uitgelegd. Ik ben een zeer bevoorrecht mens, dat dit alles op mijn pad is gekomen"

Makkelijk Mediteren inhoud

Module 1: Introductie

Waarom zou je mediteren? Wat is het verschil tussen meditatie en hypnose? Welke meditatiehouding is de beste? Op welke plek mediteren? Hoe vaak? Alle vragen worden beantwoord.

Module 2: Meester in het mediteren hypnose

Dit is de Hypnosewolk! Het zou raar zijn om de kracht van hypnose niet te gebruiken om van jou een Meester in het Mediteren te maken. Je onderbewustzijn gaat je helpen de weg vrij te maken naar de fijnste en beste meditatieve ervaringen.

Module 3: Mediteren met Adem

De adem is een effectieve ingang tot meditatie. In deze module vind je snel jouw beste manier van ademen naar ontspanning, stilte en rust. 

Module 4: Mediteren met het Lichaam

Het lichaam is een belangrijke ingang als het gaat om bewustzijn, mindfulness en presentie en mind-power. Module 4 neemt je mee om dit snel te beheersen.

Module 5: Mediteren met Woorden

Woorden zijn niet alleen informatie. Ze zijn een energie waar alles op reageert. Met woorden zijn we in staat om toestanden te creëren, intenties waar te maken en je kunt er zelfs je leven mee vormgeven. Deze module leert je hoe dit werkt en hoe jij het snel kunt toepassen.

Module 6: Bescherming en Focus

In meditatie heb je de mogelijkheid om nieuwe realiteiten te verkennen en nieuwe delen van jezelf en het leven te ontdekken. Het is fijn om technieken te hebben die er voor zorgen dan je kan blijven focussen en altijd beschermd bent. Deze module leert je dit snel toepassen.

Module 7: Je eigen meditatie vormgeven

Jouw ideale persoonlijke manier van mediteren bereik je door dit proces te fine-tunen. Zo zorg je dat mediteren een feest wordt. Het wordt iets helemaal voor jezelf waar je altijd weer rust en kracht vindt.

Module 8: Bewustzijn, Presentie en Mindfulness

Je bent nu in staat om jezelf heel makkelijk in een diepe meditatieve toestand te verzetten. Nu gaan we iets concreets doen met deze toestand en de bijzondere vermogens die deze met zich meebrengt. We beginnen met bewustzijn, presentie en mindfulness en de kracht die daar in zit.

Module 9: Hogere Wijsheid

Wil je hogere wijsheid of informatie aanboren? Misschien om problemen op te lossen, of als onderdeel van je spirituele pad. Deze module laat je zien hoe jij dat kunt doen.

Module 10: Visualisatie en Manifestatie

De meditatieve toestand die je nu heel makkelijk in jezelf kunt creëren leent zich uitstekend voor visualisatie en manifestatie. Je focus en aanwezigheid geeft je denken een extra kracht die je helpt sneller en effectiever te creëren en te manifesteren. Het versterkt ook je werk wat je doet met de wet van de aantrekkingskracht.

Module 11: Tot slot

Je ontwikkeling houdt nooit op. En ook je ontwikkeling in meditatie niet. Wat is de volgende stap? Wat kun je verder doen? Hoe kun je dit verder uitdiepen? Hoe zorg je ervoor dat het bij je blijft? Module 12 vertelt je alles wat je nodig hebt.
tinnitus hypnose

Module 12: Geleide Meditatie en Muziek

Deze training leert je makkelijk mediteren, zodat je niemand meer nodig hebt. Maar de geleide meditaties helpen je bij het je eigen maken van het proces. Daarom vind je in deze module geleide meditaties en achtergrond muziek die volledig gebaseerd zijn op de technieken van deze training.

Hallo,

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP Coach, Hypnotherapeut en de oprichter van de Hypnosewolk.


Ook al ben ik al 20 jaar actief met hypnose en NLP, mediteren begon voor mij 10 jaar daarvoor,  begin jaren '90.


Door de jaren heen heb ik heel veel verschillende meditatievormen beoefend en duizenden uurtjes heb ik op mijn trouwe meditatiekussen gezeten.


Ik bestudeerde de traditionele boeddhistische meditaties tot de moderne esoterische benaderingen. Van wandelmeditaties tot heilige tempeldansen. Van mindfulness tot zen. Van korte sessies van minuten tot urenlang stilzitten. (En daarna niet meer fatsoenlijk kunnen opstaan...)


Maar veel methodes maken mediteren overmatig complex, moeilijk, pijnlijk en daardoor lastig vol te houden. Waar effectieve therapie persoonsgericht moet zijn, is heel veel meditatie vooral techniek- en traditiegericht. Ik vind dat meditatie persoonsgericht moet zijn. Zonder regels, dogma's en vastgeroeste tradities.


Mooie meditatieve ervaringen en resultaten bereik je makkelijker en sneller als je technieken gaat aanpassen aan je voorkeuren, je gevoel, je lichaam en je mogelijkheden. 


Het maakt mediteren veel makkelijker, fijner en effectiever. En dat is de vorm van mediteren die de afgelopen decennia bij me is gebleven en die me de mooiste ervaringen heeft gegeven.


Mediteren op een manier die bij je past en voor echt voor je werkt, dat is de kern van de Makkelijk Mediteren online training.

De Makkelijk Mediteren Methode van de Hypnosewolk leert je meditatie tot jezelf te brengen. Zodat je je eigen prettige manier van mediteren vindt die je graag doet.

Hoe werkt de Makkelijk Mediteren online training:

 • Na bestelling krijg je direct toegang tot de hele training in je eigen Hypnosewolk Account waar je altijd kunt inloggen op je phone tablet of computer.
 • 12 modules helpen je in kleine overzichtelijke stappen naar Makkelijk Mediteren. Streaming video en audio maken het mogelijk om je snel te bekwamen, waar en wanneer je maar wilt en op jouw tempo.
 • Geleide meditatie geluidsopnamen helpen je snel op weg, zodat je het snel zelf beheerst.
 • De Makkelijk Mediteren Methode is zo ingericht dat je deze al effectief kunt toepassen met maar 2-3 keer per week 10-15 minuutjes mediteren. Dus als je iemand bent met weinig tijd, deze methode maakt het mogelijk om toch effectief te kunnen mediteren.
 • Geen enkele voorkennis is nodig. Alles wordt glashelder uitgelegd.

Testimonial:

"Op de eerste plaats mijn complimenten! De hele training doorlopen en aangenaam verrast over de tools die worden gegeven om vooral meditaties vorm te geven wat voor mij prettig is en werkt.  De training is een waardevolle aanvulling op persoonlijke ontwikkeling via een andere invalshoek dan wat ik tot nu toe heb gedaan.
Dank jullie wel, ik blijf leren en ontwikkelen door het mooie werk!"

De hoeveelheid rust, focus en mind-power die je met deze training gaat ontwikkelen is niet in geld uit te drukken. Dat zal vele malen meer waard zijn dan een weekendje weg, een avondje uit of een nieuwe outfit.


Bestel de Makkelijk Mediteren online training voor maar €197,-.

(Of betaal in 2 maandtermijnen van elk € 99,-)

€197,-

Makkelijk mediteren
(online training)

 • Streaming video en audio begeleiden je stap voor stap
 • Na bestelling kun je direct aan de slag
 • 3 jaar toegang tot de online training
 • Alles wordt helder uitgelegd en je kunt het programma helemaal zelfstandig doorlopen.
 • E- mailsupport: heb je toch vragen, we helpen je graag via info@dehypnosewolk.nl.
 • 14 dagen niet goed geld terug: Is deze online training niet wat je er van had verwacht of gehoopt? Je kunt de training tot 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag terug.

14 dagen niet goed geld terug

Is deze online training niet wat je er van had verwacht of gehoopt?

Je kunt de training tot 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag meteen terug. Zonder vragen, gegarandeerd.

Makkelijk Mediteren Veelgestelde vragen

Voor wie is deze online training geschikt?

Herken je jezelf in onderstaande punten, dan is de Makkelijk Mediteren online training geschikt voor jou:

Mediteren is nieuw voor je en je wilt meteen concreet aan de slag zonder er eerst een studie van te maken of te verdwalen in de veelvoud van tradities en technieken.

Je mediteert al maar hebt nog geen vorm gevonden die echt bij je past en voor je werkt.

Je bent ervaren in het mediteren en zoekt een frisse wind en nieuwe ontdekkingen in je meditaties.

Geen enkele voorkennis is nodig om deze e-training succesvol toe te passen, elke stap wordt uitgelegd. Zelfs als je nog nooit hebt gemediteerd.

Wat als ik niet tevreden ben?

Je hebt tot 14 dagen na bestelling de mogelijkheid om je aankoop te annuleren.

Je kunt dus de hele training goed bekijken om te bepalen of deze training dat is wat je ervan verwacht.

Is het niet de beste oplossing voor jou, laat het ons dan binnen 14 dagen weten, dan krijg je het aankoopbedrag direct volledig terug.

Hoe lang heb ik toegang tot de Makkelijk Mediteren online training?

Je hebt na aankoop 3 jaar toegang tot de training.

Waar kan ik terecht met vragen?

Ondersteuning voor deze training is per e-mail. Al je vragen kun je sturen naar info@dehypnosewolk.nl. We helpen je er graag bij en antwoorden doorgaans binnen enkele uren.

Hoe werkt het bestelproces en de betaling?

Klik op de bestelknop op deze pagina en je komt in de beveiligde betaalomgeving.

Daar kun je de betaling voldoen met iDEAL of Bancontact. Daarna krijg je meteen toegang tot de online training.

Heb je al een account in de Hypnosewolk, gebruik dan hetzelfde e-mailadres voor deze training, dan heb je al je Hypnosewolk trainingen in 1 account toegankelijk.

Heb je geen iDEAL of Bancontact en wil je wel deze training doen? Neem contact op met info@dehypnosewolk.nl voor een oplossing.

Ik heb een andere vraag

Wil je snel antwoorden op al je vragen, mail ons. info@dehypnosewolk.nl.

Je krijgt meestal dezelfde dag nog antwoord maar uiterlijk binnen 24 uur.

Testimonial:

"Ik heb nog pas een paar keer de meditaties gedaan, maar wat ik gedaan heb vond ik heel fijn. De keuze voor geleide meditatie met wel/niet muziekbegeleiding vind ik super, soms heb ik wel/geen zin in muziek. 

Ik vind het ook geweldig dat nu eens niet dwingend gezegd wordt om een bepaalde houding of ademhaling te doen. Mensen zijn immers fysiek verschillend en met mijn 70 jaar ben ik niet meer “piepjong” en valt het me makkelijker om te ontspannen zonder de afleidende gedachten dat ik 4/5 in, rust, 4/5 uit o.i.d MOET doen. Wat een verademing!"