Tinnitus Hypnose

online hypnose & hypnotherapie om de klachten van tinnitus te verminderen

Wat is tinnitus

Tinnitus, ook wel fantoomgeluid of oorsuizen genoemd, is het horen van bepaalde geluiden die niet uit de omgeving komen. Oftewel geluiden waarvan geen geluidsbron aan te wijzen is.


Vaak gaat het hier om een schelle piep of ruis. Soms is er sprake van meerdere en/of veranderende geluiden.


Ook al heeft niet iedereen die tinnitus heeft er bewust last van, soms kan tinnitus enorm veel hinder, pijn en verdriet veroorzaken.


Het constante geluid en de daarmee gepaard gaande emoties en frustratie kunnen een mensenleven volledig in beslag nemen en ervoor zorgen dat iemand in een neerwaartse spiraal terecht komt.


N.B. Heb jij last van tinnitus, ga dan altijd eerst naar een huisarts, KNO-arts of audiologisch centrum. Logischerwijs moet eerst gekeken worden of de tinnitus een fysieke oorzaak heeft.


Hoe ontstaat tinnitus

Tinnitus kan uiteenlopende oorzaken hebben. Het langdurig blootstaan aan veel herrie, of een eenmalige blootstelling aan heel harde geluiden kunnen een onherstelbare gehoorbeschadiging veroorzaken die gepaard gaat met tinnitus.


Andere oorzaken van tinnitus zijn hoofd- of nekletsel, de ziekte van Menière, of bepaalde infecties of medicijngebruik.


Maar ook stress, trauma of burn-out kunnen een oorsprong van tinnitus zijn en bijdragen aan de intensiteit en frequentie van de klachten.

Hallo,

Mijn naam is Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) en ik ben NLP coach en hypnotherapeut.

Gebruik makend van NLP (neurolinguïstisch programmeren) en technieken uit de hypnose en hypnotherapie help ik mijn cliënten om snel diepgaande veranderingen te creëren in hun gevoel, reacties en hun functioneren.


Mijn hypnose geluidsopnamen hebben al duizenden mensen geholpen beter te slapen, af te vallen, zelfvertrouwen op te bouwen, ontspanning te vinden, angsten te overkomen, productiever te zijn en te stoppen met roken.


Met deze online tinnitus hypnoses hebben we een ontspannende, makkelijk en laagdrempelige tool gecreëerd die je helpen de symptomen van tinnitus te verminderen.


Makkelijk online, daardoor altijd beschikbaar, waar en wanneer je maar wilt en nodig hebt.

Wat is Hypnose

Hypnose is een aangename, zeer geconcentreerde geestestoestand die gebruikt wordt voor therapie, ontspanning, pijnbestrijding en persoonlijke ontwikkeling. Je ervaart deze toestand als een aangename dagdroom.


Hypnose is  een verhoogd bewustzijn en contact met je innerlijke beleving. Je staat meer in contact met je diepere zelf en je onderbewustzijn. En dat geeft je de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op hoe je je voelt en functioneert.


"hypnotische" toestanden zijn heel normaal en we beleven ze dagelijks. Je zit ook in deze toestand als je aan het dagdromen bent of helemaal opgaat in een bezigheid, boek of film.


In deze toestand zul je dus ook nooit het bewustzijn of controle verliezen! Nee, het geeft je juist meer controle! En deze controle gaan we gebruiken om de symptomen van tinnitus te verminderen.

Tinnitus Hypnoses

Inhoud programma

De hypnoses in dit programma zijn speciale geluidsopnamen die je online kunt beluisteren. Ook krijg je  uitgebreide uitleg, tips en achtergrondinformatie.


 • Verminder de hinder van tinnitus met speciale tinnitus hypnoses
 • Val lekker snel in slaap met de tinnitus in slaap vallen hypnose
 • Leer kalmer en meer in controle te zijn m.b.t. tinnitusklachten, je emoties en reacties
 • Leer je onderbewustzijn ongewenste geluiden naar de achtergrond te laten verdwijnen
 • Ontspan vaker en sneller, om zo je algemene welzijn te verbeteren
tinnitus hypnose
tinnitus hypnose

1. Tinnitus Hypnotherapie I

Deze hypnotherapeutische luisterbelevenis is ontworpen om de tinnitus geluiden steeds meer naar de achtergrond te laten verdwijnen. Je onderbewustzijn leert om steeds minder acht te slaan op de tinnitus en om meer opgenomen te worden in de dingen die je wel graag waarneemt.
tinnitus hypnose

2. Tinnitus Hypnotherapie II

In deze hypnotherapeutische luisterbelevenis ga je je onderbewustzijn actief trainen. Zo kan je onderbewustzijn de tinnitus herinterpreteren als iets wat er nou eenmaal is, maar wat naar de achtergrond mag verdwijnen. (Net als het geluid van een airco of het verkeer rond je huis.)
Tinnitus slaap hypnose

3. Tinnitus slaap hypnose

Deze online hypnose is een sessie speciaal gemaakt om bij in slaap te vallen. Ook speelt de muziek nog geruime tijd door aan het einde van de sessie.
tinnitus hypnose

3 verschillende versies

Omdat omgevingsgeluiden en achtergrondgeluiden extra belangrijk zijn bij tinnitus, hebben we de hypnotherapeutische luisterbelevenissen in 3 verschillende versies gemaakt.


Er is een versie met rustgevende muziek in de achtergrond. Dan is er een versie met een binaural beat (lage pulserende tonen) en ruis in de achtergrond. En er is een versie zonder achtergrondgeluid.

BONUS hypnoses

Bij dit programma ontvang je ook een aantal aanvullende bonus hypnoses die je algehele welzijn verder ondersteunen en verbeteren:

 • De Ultieme Zelfvertrouwen Hypnose
 • Hypnose voor zorgen loslaten en in slaap vallen
 • Hypnose voor snel stress loslaten & diepe rust vinden

De hypnotherapeutische geluidsopnamen kun je online luisteren met elke smartphone, tablet of computer.

Lekker liggen, ogen dicht en laat je meenemen naar diepe rust.

Momenteel 34% korting

Van € 149,- voor € 97,-

tinnitus hypnose

Tinnitus Hypnose

 • Tinnitus hypnoses (online te beluisteren)
 • Uitleg, tips en achtergrondinformatie om tinnitusklachten te verminderen
 • Luister op smartphone, tablet of computer (ook met app)
 • 3 jaar toegang tot de tinnitus hypnoses
 • BONUS Hypnoses voor zelfvertrouwen, ontspanning en in slaap vallen
 • Na bestelling kun je direct aan de slag!
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Alles wordt helder uitgelegd en je kunt het programma helemaal zelfstandig doorlopen. Maar heb je vragen dan is er e-mailsupport via info@dehypnosewolk.nl. Wij helpen je er graag bij!

Disclaimer

N.B. Hypnotische geluidsopnamen  zijn geen vervanging voor persoonlijke psychologische en/of medische hulp. Raadpleeg altijd eerst een arts of specialist bij (zwaarwegende) problemen!


14 dagen niet goed geld terug

Is het niet wat je er van had verwacht of gehoopt?

Je kunt  tot 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag meteen terug. Gegarandeerd.

Veelgestelde vragen Tinnitus hypnose

Is hypnose niet vaag of zweverig?

Er wordt soms gedacht dat hypnose een onnatuurlijke toestand is waarin je geen controle hebt of het bewustzijn verliest. Niets is minder waar.

Hypnose is gebaseerd op het normale menselijke vermogen om subjectief te denken en te voelen en de aandacht te concentreren.

Tijdens de hypnotische luisterbelevenissen in deze training zul je een lichte trance ervaren. Het is de toestand die je ook ervaart als je aan het dagdromen bent, volledig geabsorbeerd bent in een fijne bezigheid, of alles om je heen vergeet tijdens het kijken van een film.

Het is een ontspannen toestand, maar dan met de focus naar binnen gericht. Deze focus stelt je in staat om allerlei mentale en emotionele processen te doorlopen die je diepere zelf de gelegenheid geven om iets nieuws te leren qua gevoel, reacties en associaties.

Je zult nooit het bewustzijn of de controle verliezen. Nee, de tinnitus hypnoses zijn ervoor om méér controle te krijgen over jezelf en je leven.

NLP & Hypnose veranderprocessen in deze training helpen je om veranderingen te maken in je automatische gedrag en gevoel. Je luistert met ogen dicht naar speciale geluidsopnamen.

Mocht je om een of andere reden tijdens een hypnotisch proces moeten heroriënteren naar je wakende bewustzijn, omdat dat nodig is of omdat je dat wilt, dan kun je dat altijd, meteen, en doe je dat met gemak. Ook zul je direct in staat zijn om helder te kunnen denken en doen wat er gedaan moet worden.

Wat als ik niet tevreden ben? Kan ik annuleren?

Je hebt tot 14 dagen na bestelling de mogelijkheid om je aankoop te annuleren.

Je kunt alle hypnotische processen uitgebreid proberen.

Is het niet de beste oplossing voor jou, laat het ons dan binnen 14 dagen weten, dan krijg je het aankoopbedrag direct volledig terug.

Hoe lang heb ik toegang tot de tinnitus hypnoses?

Je hebt 3 jaar toegang tot de Tinnitus hypnoses. Verlenging daarna is mogelijk.

Waar kan ik terecht met vragen?

Ondersteuning is per e-mail. Al je vragen kun je sturen naar info@dehypnosewolk.nl. Dit geldt voor vragen vooraf, als je twijfelt of dit de juiste oplossing voor je is, maar ook voor tijdens het gebruik van de tinnitus hypnoses.

Hoe werkt het bestelproces en de betaling?

Klik op de bestelknop op deze pagina en je komt in de beveiligde betaalomgeving.

Daar kun je de betaling voldoen met iDEAL of Bancontact. Daarna krijg je meteen toegang tot de training.

Heb je al een account in de Hypnosewolk, gebruik dan hetzelfde e-mailadres voor deze training, dan heb je al je Hypnosewolk trainingen in 1 account toegankelijk.

Heb je geen iDEAL of Bancontact en wil je wel deze training doen? Neem contact op met info@dehypnosewolk.nl voor een oplossing.

Ik heb een andere vraag.

Wil je snel antwoorden op al je vragen, mail ons. info@dehypnosewolk.nl.

Je krijgt meestal dezelfde dag nog antwoord maar uiterlijk binnen 24 uur.

NLP & Hypnose veranderprocessen

Hoe het brein met geluid omgaat

In het dagelijks leven vragen sommige geluiden onze aandacht. Zeker geluiden die gevaar zouden kunnen betekenen (bijvoorbeeld het geluid van een naderende auto, hulpgeroep, harde knallen…)


Echter, er zijn ook genoeg geluiden die er wel zijn maar die je doorgaans niet bewust waarneemt. Denk hierbij aan het zoemen van een airconditioning of de verkeersgeluiden rondom je huis.


Deze geluiden worden door je onderbewustzijn geïnterpreteerd als onbelangrijk achtergrondgeluid waar geen bewuste aandacht aan gegeven hoeft te worden. Je raakt er zo aan gewend zodat je er geen acht meer op slaat.


Door alle pijnlijke emoties omtrent tinnitus (die heel begrijpelijk zijn) kan tinnitus een geluid worden wat op een onderbewust niveau wordt geïnterpreteerd als gevaar. Er treedt dan geen gewenning op en je blijft er dus op focussen. En de stress wordt alleen maar erger.


Het natuurlijke menselijke vermogen om je te focussen en sommige dingen te vergeten en niet te voelen (bijvoorbeeld een pijntje wat je vergeet als je ineens met iemand in gesprek gaat) gebruiken we om ook de tinnitus naar de achtergrond te laten verdwijnen.  


De ervaring van tinnitus wordt dan veel minder problematisch. En daardoor kan het gebeuren dat  je tinnitus minder vaak of minder hard waarneemt. En dat helpt weer bij het proces dat de tinnitus helemaal verdwijnt, als er geen lichamelijke oorzaak in de weg zit.

Geen risico! Probeer het 14 dagen!

Is het niet wat je er van had verwacht of gehoopt?

Je kunt tot 14 dagen na aankoop annuleren en je krijgt het hele aankoopbedrag meteen terug. Gegarandeerd!