De Hypnosewolk 2023

De Hypnosewolk Actueel 30

In deze video kijken we kort terug naar 2022 en kijken we vooruit naar 2023 en wat er allemaal gaat gebeuren in de Hypnosewolk. 

Inhoud video

  • 00:00 Introductie
  • 00:30 De Hypnosewolk Actueel afleveringen
  • 01:35 Binnenkort nieuw in de Hypnosewolk Premium
  • 02:58 De Hypnosewolk in 2022
  • 04:07 De Hypnosewolk in 2023
  • 08:01 Nog geen account in de Hypnosewolk Free?

Samenvatting Video

Hypnosewolk actueel

Voorlopig is dit de laatste Hypnosewolk Actueel, dus hierna komt er even niet elke maandag een nieuwe aflevering. We hebben in de afgelopen 30 afleveringen heel veel onderwerpen m.b.t. hypnose, meditatie, NLP, persoonlijke ontwikkeling, het mensenleven, therapie en coaching besproken. 

Updates Hypnosewolk Premium

Er wordt voortdurend gewerkt aan de Hypnosewolk Premium. Regelmatig worden er hypnotische of meditatieve processen toegevoegd. Zoals een hypnose voor het gericht ontspannen van een lichaamsdeel of spiergroep. Ook komen er binnenkort meer luisterprocessen die gericht zijn op het fysieke. En natuurlijk de relatie daarvan met ons emotionele en mentale zijn.

2022 evaluatie

In 2022 hebben we veel bereikt. De Hypnosewolk Premium bevat nu meer dan 90 hypnotische luisterprocessen. De Weg met Spreekangst training is erbij gekomen. Ook zijn we er in geslaagd om bijna 50 video's te maken voor YouTube, waaronder dus ook de Hypnosewolk Actueel afleveringen.

2023 doelen

In 2023 gaat de Hypnosewolk Premium uitgebreid worden naar meer dan 100 hypnotische luisterprocessen voor ondersteuning van bijna alle levensgebieden. Heb je een idee voor een hypnose, mail ons op info@dehypnosewolk.nl.

Ook zal er een nieuwe training komen voor persoonlijke ontwikkeling. En in de Hypnosewolk hebben we het dan over de ontwikkeling van je onderbewustzijn.

We zullen ook het uiterlijk van de Hypnosewolk en de website aanpassen. De website zal compleet vernieuwd worden en in de Hypnosewolk zelf willen we dingen verder optimaliseren voor duidelijkheid en gebruiksgemak.

Is de Hypnosewolk nieuw voor je? Ontdek gratis wat hypnose en geleide meditatie voor je kunnen doen in de Hypnosewolk Free.

Wil je meer weten over de Hypnosewolk Premium, klik hier.

Heb je vragen? Neem contact op.

Over de schrijver
De Hypnosewolk is er voor iedereen die bewust en gericht positieve emoties en emotionele groei wil creëren en cultiveren. En dat op de meest gerichte en ontspannen manier: met de kracht van die “verhoogde leerstoestand”, die we ook wel hypnose of trance noemen.