De drie allerbelangrijkste factoren om welvaart en overvloed te manifesteren
29 augustus 2022 
4 min. leestijd

De drie allerbelangrijkste factoren om welvaart en overvloed te manifesteren


De Hypnosewolk Actueel 13

In deze Hypnosewolk Actueel hebben we het over manifesteren. En bespreken we drie belangrijke factoren om welvaart en overvloed te manifesteren.

Inhoud video

 • 00:00 Introductie
 • 02:31 Manifesteren? Niets doen of actie ondernemen?
 • 06:10 Wat is de basis van welvaart en overvloed manifesteren?
 • 08:37 Waardering voor wat je hebt
 • 10:47 Bewustwording van hulpbronnen
 • 12:39 Bewustwording van kansen en mogelijkheden
 • 14:41 Samenvatting

Samenvatting video

Introductie

Manifesteren is hot en er wordt veel over geschreven en verteld. Wij werken al meer dan 15 jaar bewust met de wet van de aantrekkingskracht.

Met welvaart en overvloed bedoelen wij niet alleen bezittingen of geld. Echte welvaart heeft ook betrekking op gezondheid, je relaties, je voldoening en zingeving in het leven.

Als je wilt “manifesteren” is het waardevol om met al deze facetten bezig te zijn.

Manifesteren versus actie

Veel manifestatietrainingen worden verkocht met het idee dat je helemaal niets meer hoeft te doen. Wij vinden dat misleidend. Actie ondernemen is in principe je eerste keuze om iets in je leven gedaan te krijgen. 

Als je iets wilt manifesteren met het idee om actie te kunnen vermijden, dan is de kans groot dat je jezelf saboteert.

Want waarom onderneem je geen actie? Als je denkt dat je geen actie kunt ondernemen, om wat voor reden dan ook, dan is juist dat onvermogen datgene wat je manifesteert.

Daarnaast heeft elke wens om te manifesteren een onderliggende overtuiging: Ik heb het nog niet.

En dat idee dat je het NOG NIET HEBT is wat de wet van de aantrekkingskracht je brengt. Je duwt dat wat je wilt dus als het ware weg. 

Om welvaart en overvloed te manifesteren moet je de “vibratie”, oftewel de overtuigingen, mindset en realiteit van welvaart en overvloed, nu al in je dragen.

Daarnaast moeten we niet vergeten dat manifestatie vaak via reguliere wegen loopt. En juist actie is een van die reguliere wegen. 

Je gaat niet 15 minuten mediteren om 15 minuten later een schaaltje ijs voor je neus te hebben. Nee, je loopt naar de koelkast of de winkel en dan regel je dat. Je onderneemt actie.

Zo zal ook de manifestatie van een prachtige beukenboom voortkomen uit een zaadje, wat groeit volgens natuurwetten en over vele jaren uitgroeit tot een volwassen beukenboom. Het zal niet zo zijn dat de volgroeide boom van de een op de andere dag in je tuin staat.

Drie tips om welvaart en overvloed te manifesteren

Hieronder drie tips die je helpen overvloed en welzijn te manifesteren op een manier die je niet saboteren.

1. Waardeer wat je al hebt

Waardeer zoveel mogelijk. Je hebt zoveel! De mensen om je heen, technologie die je leven aangenamer maakt, kennis, informatie, een huis, een leven etc. Geniet van je spullen! 50 jaar geleden bestonden deze nog niet.

En waardeer jezelf! Dit vormt echt de basis van je geluk en welzijn.

2. Word je bewust van andere hulpbronnen

We hadden het zojuist over bezittingen en technische mogelijkheden. Maar je draagt nog veel meer in je: tijd, energie, discipline, focus, vaardigheid en de mogelijkheid en vrijheid om dit allemaal te benutten in vormgeving van je leven. 

We hebben allemaal 24 uur, we hebben allemaal een bepaalde hoeveelheid energie. Hoe zet je deze in? Welke kennis heb je al of kun je vergaren? Waarin ben je creatief? Hoe cultiveer je de krachten waar we allemaal voor moeten werken, zoals discipline, focus, kennis en vaardigheid?

Dit zijn allemaal mogelijkheden en tools waarmee je kunt manifesteren via actie.

3. Word je bewust van kansen en mogelijkheden

Tegenwoordig is er heel veel meer mogelijk dan 30 jaar geleden. Het internet geeft ons oneindig veel informatie. Vroeger was het onmogelijk om zoveel en zo snel informatie te vergaren. 

Er zijn veel dingen die je gratis of voor weinig geld kunt doen. Wij begonnen ons YouTube-kanaal met video’s die we met onze mobiele telefoons filmden. En YouTube zelf is gratis. 

Ook zijn er steeds meer manieren om geld te verdienen. Via social media en YouTube, maar ook met daytraden, nft’s, freelancen, je creatieve hobby, spullen doorverkopen op het web, dropshipping etc, 

En als je je inzet vind je wellicht ook beter betaald werk of een mogelijkheid om jezelf onmisbaar te maken. Dat lukt niet altijd meteen, maar over een tijdsbestek van meerdere jaren gezien kun je heel veel doen wat je leven verrijkt en veraangenaamd.

Daarnaast zijn er ook manieren om geld te besparen. Denk bijvoorbeeld aan het concept van “The new rich”.

Dat zijn niet de mensen met heel veel geld, maar mensen met een hele simpele en “goedkope” lifestyle. En het geld wat ze hebben zetten ze in voor vrijheid en ervaringen die zij zelf belangrijk en waardevol vinden. 

Ook zijn er nu talloze nieuwe manieren om mensen te ontmoeten. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. En dat natuurlijk bovenop de manieren die we al millennia lang gebruiken. :-)

Beheers de wet van de aantrekkingskracht

Wil je hulp en begeleiding in het creëren van jouw leven met de wet van de aantrekkingskracht?

In “Beheers de wet van de aantrekkingskracht met NLP & Hypnose” word je stap voor stap door het hele proces van het werken met de wet van de aantrekkingskracht begeleid.

In deze training maken we ook gebruik van hypnose, want de wet van de aantrekkingskracht werkt met je onderbewustzijn. NLP & Hypnose zijn effectieve methoden om je onderbewustzijn te ontwikkelen te herprogrammeren en vorm te geven.

Deze inspirerende training is onderdeel van de Hypnosewolk Premium. Deze bevat 90+ hypnoses voor (bijna) alle facetten van je leven, waaronder de Beheers de wet van de aantrekkingskracht hypnoses, met luisterboek, e-boek en e-werkboek.

Hypnoses voor motivatie en productiviteit

In de Hypnosewolk Premium is er een hele module gewijd aan motivatie en productiviteit. Want uiteindelijk moet je wel wat doen om je doelen te bereiken.

De Hypnosewolk Premium

Wil je weten wat de Hypnosewolk Premium precies inhoudt, klik hier. Direct je abonnement afsluiten, klik hier.

 • 100+ Hypnotische en meditatieve luisterbelevenissen voor elk moment van de dag
 • Meer dan 15 uur ontspannende meditatiemuziek
 • Alle afleveringen van de Hypnosewolk Live en de Hypnosewolk Actueel
 • Verschillende online trainingen, luisterboeken en e-books voor persoonlijke ontwikkeling
 • Video's voor psychologie, ideeën en inspiratie
 • Regelmatige updates en uitbreidingen
 • Makkelijk toegankelijk op elke smartphone, tablet en computer (Web en App)Over de schrijver
De Hypnosewolk is er voor iedereen die bewust en gericht positieve emoties en emotionele groei wil creëren en cultiveren. En dat op de meest gerichte en ontspannen manier: met de kracht van die “verhoogde leerstoestand”, die we ook wel hypnose of trance noemen.