Hypnose / meditatie voor positiviteit & gezondheid
15 maart 2020 
0 min. leestijd

Hypnose / meditatie voor positiviteit & gezondheid

Deze hypnose/ meditatie gaat over gezondheid, heling, weerstand opbouwen, positieve energie en liefde. Niet alleen voor jou, maar voor de hele wereld.

Je gaat in dit hypnotische proces die mentale vitaminen binnenkrijgen die we ook allemaal nodig hebben. De mind heeft invloed op het lichaam. Het lichaam luistert naar ideeën en woorden en reageer hierop. Dus die gerichte focus op positiviteit, gezondheid, weerstand en liefde sterken je niet alleen mentaal en emotioneel, maar ook fysiek.

Luister met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten. Deze sessie is ook geschikt om in bed te beluisteren om heerlijk bij weg te dommelen.

Hypnose voor positiviteit, gezondheid, weerstand & Liefde


De Hypnosewolk free

Krijg gratis toegang tot deze hypnotische luisterbelevenis en nog 11 andere, zonder YouTube reclame en met een verbeterde geluidskwaliteit in de Hypnosewolk free. Nu ook met handige app (Android & Apple).

Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.