Snel in slaap vallen hypnose

Wil je snel in slaap vallen? Deze hypnotische luisterbelevenis gaat je helpen om snel in een heerlijke diepe slaap te vallen.

Snel in slaap vallen kun je niet afdwingen. Als we iets ‘snel’ moeten doen komt er eigenlijk al een stressfactor bij. Dus we moeten het anders benaderen. Deze sessie is een combinatie van hypnose, trance, afleiding, suggestie en muziek. Laat je lekker meevoeren met de geluiden en dommel lekker weg.

Snel in slaap vallen hypnose

De hypnotische luisterbelevenis die je zo gaat luisteren is één van de vroegere hypnoses die ik (Tim Kutzke) bijna 10 jaar geleden online plaatste. Het was het prille begin van wat jaren later de Hypnosewolk werd.

Er is sindsdien aardig wat veranderd en ook verbeterd. Maar nog steeds zijn er 1000en mensen die deze hypnose waarderen. Deze video is niet voor niets al meer dan 1,1 miljoen keer beluisterd. 

Luister met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten. Deze sessie is ideaal om in bed te beluisteren om heerlijk bij weg te dommelen.

YouTube versie Snel in slaap vallen Hypnose

In den beginne.... deden we alles niet perfect. Zo merkten we dat het wat lastiger is om de stem te verstaan als je met hoofdtelefoon of oordopjes luistert. En we hebben dat ook van luisteraars als feedback gekregen.

Maar wat op YouTube staat, blijft op YouTube. Althans, het is niet handig om een video met meer dan een miljoen views te verwijderen.

Wel hebben we een nieuwe versie gemaakt van de Snel in slaap vallen Hypnose. Je kunt deze versie beluisteren in de Hypnosewolk Free.


De Hypnosewolk free

Krijg gratis toegang tot deze hypnotische luisterbelevenis en nog 11 andere, zonder YouTube reclame en verbeterde geluidskwaliteit in de Hypnosewolk free. Nu ook met handige app (Android & Apple).

Meer informatie over slaap verbeteren

Binnen de Hypnosewolk zijn er verschillende tools om slaap te verbeteren.

Klik hier voor informatie over slaapproblemen oplossen.

Klik hier voor meer hypnotische luisterbelevenissen en meditaties voor in slaap vallen en slaap verbeteren.


Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.