Tot rust komen en in slaap vallen hypnose
12 december 2015 
1 min. leestijd

Tot rust komen en in slaap vallen hypnose

Wil je tot rust komen en in slaap vallen? Deze hypnotische luisterbelevenis gaat je daarbij helpen.

Het kan zijn dat je moe bent, maar tegelijkertijd kun je niet tot rust komen of tob je misschien ergens over. In slaap vallen wordt dan ook vaak lastig. Ergens is er een stukje in het onderbewustzijn wat denkt in een ‘staat van paraatheid’ te moeten blijven en het kan niet zo goed loslaten.

Tot rust komen kun je met allerlei verschillende technieken doen. Hypnose leent zich er voor, want je hoeft je niet in te spannen. 

Je kunt schaapjes tellen, mediteren, ademhalingstechnieken, visualiseren, en nog zoveel meer. Maar dat vraagt toch een bepaalde kennis, techniek en inspanning.

Het is eigenlijk veel makkelijker en aangenamer als je gewoon mee kan drijven op een verhaal, een ervaring, zonder dat je je moet inspannen. Want alleen dan kun je tot rust komen, toch? En dat is precies wat er gebeurd in deze hypnotische luisterbelevenis van de Hypnosewolk.

Tot rust komen en in slaap vallen hypnose

De hypnotische luisterbelevenis die je zo gaat luisteren is één van de vroegere hypnoses die ik (Tim Kutzke) bijna 10 jaar geleden online plaatste. Het was het prille begin van wat jaren later de Hypnosewolk werd.

Er is sindsdien aardig wat veranderd en vooral verbeterd. Maar toch is dit nog een geliefde hypnose voor 1000en mensen en het heeft velen geholpen hun slaap te verbeteren. Deze video is niet voor niets al meer dan 1,2 miljoen keer beluisterd. 

Deze sessie gaat je helpen tot rust komen en in slaap vallen. Ik leid je ook door een eenvoudige NLP-techniek waarmee je effectiever met je onderbewustzijn kunt communiceren. Daarnaast zal ook de muziek je helpen om heel diep te ontspannen.

Luister met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten. Deze sessie is ideaal om in bed te beluisteren om heerlijk bij weg te dommelen.

De Hypnosewolk free

Krijg gratis toegang tot deze hypnotische luisterbelevenis en nog 11 andere, zonder YouTube reclame en met een verbeterde geluidskwaliteit in de Hypnosewolk free. Nu ook met handige app (Android & Apple).

Meer informatie over slaap verbeteren

Binnen de Hypnosewolk zijn er verschillende tools om slaap te verbeteren. 

Klik hier voor informatie over slaapproblemen oplossen.

Klik hier voor meer hypnotische luisterbelevenissen en meditaties voor in slaap vallen en slaap verbeteren.

Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.