Beter slapen hypnose

Wil je je slaap verbeteren? Deze hypnotische luisterbelevenis gaat je er bij helpen. 

Hypnose voor beter slapen

De hypnotische luisterbelevenis die je zo gaat luisteren is één van de vroegere hypnoses die ik (Tim Kutzke) bijna 10 jaar geleden online plaatste. Het was het prille begin van wat jaren later de Hypnosewolk werd.

Er is sindsdien aardig wat veranderd en vooral verbeterd. Maar toch is dit nog een geliefde hypnose voor 1000en mensen om hun slaap te verbeteren. Hij is niet voor niets al 376.000 keer beluisterd.

Luister met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten. Deze sessie is ideaal om in bed te beluisteren om heerlijk bij weg te dommelen.


De Hypnosewolk free

Krijg gratis toegang tot deze hypnotische luisterbelevenis en nog 11 andere, zonder YouTube reclame en verbeterde geluidskwaliteit in de Hypnosewolk free. Nu ook met handige app (Android & Apple).

Meer informatie over slaap verbeteren

Binnen de Hypnosewolk zijn er verschillende tools om slaap te verbeteren. 

Klik hier voor informatie over slaapproblemen oplossen.

Klik hier voor meer hypnotische luisterbelevenissen en meditaties voor in slaap vallen en slaap verbeteren.

Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.