Lekker in je vel zitten feel good hypnose
05 mei 2015 
1 min. leestijd

Lekker in je vel zitten feel good hypnose

Wil je lekker in je vel zitten en een feelgood gevoel ervaren?

Dat kan in deze hypnotische luisterbelevenis voor lekker in je vel zitten. Je kunt deze korte sessie tussendoor beluisteren, bijvoorbeeld als je even wilt bijtanken, tijdens een pauze of net na je werk. Het gaat je helpen om je basis weer te vinden en weer lekker in je vel te zitten en je goed te voelen.

Je eigen geest kan je helpen om lekker in je vel te zitten. Vaak is ontspanning en suggestie al genoeg om je snel weer veel beter te voelen.

Luister naar deze sessie met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten.

Hypnose voor lekker in je vel zitten

De hypnotische luisterbelevenis die je zo gaat luisteren is één van de vroegere hypnoses die ik (Tim Kutzke) bijna 10 jaar geleden online plaatste. Het was het prille begin van wat jaren later de Hypnosewolk werd.

Er is sindsdien aardig wat veranderd en vooral verbeterd. Maar toch is dit nog een geliefde hypnose voor 1000en mensen om snel even helemaal tot rust te komen.

De Hypnosewolk free

Krijg gratis toegang tot deze hypnotische luisterbelevenis en nog 11 andere, zonder YouTube reclame en met een verbeterde geluidskwaliteit in de Hypnosewolk free. Nu ook met handige app (Android & Apple).

Hypnose voor burn-out of overspannen zijn

De hypnotische luisterbelevenissen van de Hypnosewolk kunnen je helpen bij klachten van chronische of tijdelijke spanning en burn-out klachten. Klik hier voor meer informatie daarover.

Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.