Powernap Hypnose

Hypnose en trance helpen je heel goed ontspannen en bijtanken. Zie hypnose als de toestand waarbij je aandacht naar binnen is gericht, terwijl je je mee laat nemen in een verhaal. Dat is wat het is. Je bent elke dag weer in allerlei hypnotische toestanden, maar nu leiden we deze aandacht gericht, zodat je snel kunt bijtanken. 

In deze hypnotische luisterbelevenis is er ook de mogelijkheid om even weg te dommelen. Aan het einde van de sessie ontwaak je weer.

Luister naar deze  hypnose sessie met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden en je je ogen kunt sluiten.

Powernap hypnose

De Hypnosewolk free

Krijg gratis toegang tot deze hypnotische luisterbelevenis en nog 11 andere, zonder YouTube reclame en verbeterde geluidskwaliteit in de Hypnosewolk free. Nu ook met handige app (Android & Apple).

Hypnose voor burn-out of overspannen zijn

De hypnotische luisterbelevenissen van de Hypnosewolk kunnen je helpen bij klachten van chronische of tijdelijke spanning en burn-out klachten. Klik hier voor meer informatie daarover.

Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.