Hypnose voor diepe ontspanning
02 februari 2015 
1 min. leestijd

Hypnose voor diepe ontspanning

Op deze pagina kun je naar een hypnose luisteren voor diepe ontspanning.

Diepe ontspanning lijkt zo vanzelfsprekend maar toch voelen we ons vaak niet zo. Stress en verplichtingen en overvolle agenda’s laten diepe ontspanning er regelmatig bij inschieten. Daarom is het goed om soms heel gericht te ontspannen.

Daar zijn natuurlijk verschillende manieren voor. Hypnose is een effectief middel om snel heel diep te ontspannen. Het is in sommige opzichten makkelijker dan ontspannen met meditatie, omdat dat meer oefening vergt.

Hypnose in deze context is het meegaan met ideeën, verbeelding en suggesties, voorgesteld door de hypnotiseur. Dat doe je als ook als je een film kijkt of muziek luistert. Het proces is dus heel normaal. Maar nu doe je het met een heel concreet doel, namelijk heel diep ontspannen.

Hypnose voor diepe ontspanning

De hypnotische luisterbelevenis die je zo gaat luisteren was de allereerste hypnose die ik (Tim Kutzke) bijna 10 jaar geleden online plaatste. Het was het prille begin van wat jaren later de Hypnosewolk werd.

Er is sindsdien aardig wat veranderd en vooral verbeterd. Maar nog steeds is dit nog een geliefde hypnose voor 1000en mensen om snel even helemaal tot rust te komen.

Luister naar de hypnotische luisterbelevenis met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten.

De Hypnosewolk free

Krijg gratis toegang tot deze hypnotische luisterbelevenis en nog 11 andere, zonder YouTube reclame en met een verbeterde geluidskwaliteit in de Hypnosewolk free. Nu ook met handige app (Android & Apple).

Hypnose voor burn-out of overspannen zijn

De hypnotische luisterbelevenissen van de Hypnosewolk kunnen je helpen bij klachten van chronische of tijdelijke spanning en burn-out klachten. Klik hier voor meer informatie daarover.

Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.