Meditatie voor Wilskracht, Daadkracht en Focus
09 september 2017 
1 min. leestijd

Meditatie voor Wilskracht, Daadkracht en Focus

Wilskracht daadkracht en focus zijn dingen die we allemaal wel eens hebben, maar helaas niet altijd. Soms missen we de focus en de energie.

Uiteindelijk is wilskracht en daadkracht een bepaalde emotionele "state" en mindset. Deze meditatie gaat je helpen deze state en mindset in jezelf te creëren.

Deze meditatie is daarom uitermate geschikt om je dag helder, daadkrachtig en met focus en intentie te beginnen. Je gaat in deze meditatie namelijk bezig met de taken die je vandaag gedaan wilt krijgen.

Meditatie voor Wilskracht, Daadkracht en Focus

De meditatie die je hieronder kunt luisteren geeft je alle uitleg en suggestie die je nodig hebt om door het proces te gaan. Daarnaast krijg je ook nog 2 minuten stilte zodat je de gelegenheid hebt je denken verder te ordenen zoals jij dat wilt.

Je gaat in deze meditatie 3 taken mentaal voorbereiden. Het einddoel, hoe je de taak wilt uitvoeren, met welk gevoel en mindset je dat wilt doen en hoe je je wilt voelen als de taak volbracht is.

Deze meditatie helpt je op vele vlakken:

  • Je hebt een heldere visie van wat je met je dag wilt doen
  • Je kan de dag met een heldere intentie aangaan
  • Je bent meer in controle over je state en mindset: je voelt je meer zoals jij zelf bepaalt
  • Je bent productiever
  • De kans dat je de taak daadwerkelijk afmaakt is groter
  • Je hebt meer plezier in je dag
  • Je voelt meer voldoening

Je kunt als je wilt deze meditatie elke dag doen.

Luister naar deze meditatie op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten. Bij voorkeur in de ochtend.

Als je deze meditatie wilt doen voor maar 1 taak, in plaats van 3, bijvoorbeeld een hele belangrijke (Sollicitatie, presentatie, marathon, etc), kun je simpelweg 3 keer dezelfde taak in gedachten nemen. Deze taak meerdere malen mentaal doorlopen en het eindresultaat visualiseren gaat je onderbewustzijn nog meer programmeren op hoe jij de taak straks gaat uitvoeren.

De Hypnosewolk free

Krijg gratis toegang tot deze hypnotische luisterbelevenis en nog 11 andere, zonder YouTube reclame en met een verbeterde geluidskwaliteit in de Hypnosewolk free. Nu ook met handige app (Android & Apple).

Daar vindt je ook een kortere versie van deze meditatie die je kunt doen als je bekend bent met het proces.

Hypnose voor productiviteit

Voor meer informatie over hoe hypnose en meditatie je kan helpen om je mindset en productiviteit te verbeteren, klik hier.

Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.