Ochtend hypnose: De hele dag je beste zelf zijn
04 april 2020 
1 min. leestijd

Ochtend hypnose: De hele dag je beste zelf zijn

De hele maand april 2020 was ik elke ochtend om 09:00 te vinden op Instagram Live. (Misschien kun je je die tijd herinneren, toen we allemaal ineens thuis moesten gaan zitten...)

Naast het bespreken van allerlei interessante onderwerpen over persoonlijke ontwikkeling, de menselijke geest, ons functioneren en hoe we dat kunnen verbeteren en veraangenamen, deden we ook een live hypnose sessie.

Ochtend hypnose: De hele dag je beste zelf zijn

De hypnose van april 2020 kun je hieronder luisteren. Deze hypnose is er voor om je je te helpen meer uit jezelf te halen. Je beste zelf. Niet alleen voor je werk of je productiviteit, niet alleen voor je partner of je schoonmoeder. Nee, voor jezelf. 

Wie ben jij als je op je best bent? Wie ben je als je op je vrolijkst, blijst of sterkst bent? 

Wellicht is het zelfvertrouwen wat je dan ervaart. Of rust, daadkracht of humor. Jij weet wat de beste versie is van jezelf. In deze hypnotische luisterbelevenis gaan we je beste zelf activeren, zodat je dat de hele dag kunt gaan zijn.

Luister naar deze meditatie op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten. Bij voorkeur in de ochtend.

    

De Hypnosewolk free

Krijg gratis toegang tot deze hypnotische luisterbelevenis en nog 11 andere, zonder YouTube reclame en met een verbeterde geluidskwaliteit in de Hypnosewolk free. Nu ook met handige app (Android & Apple).

Hypnose voor productiviteit

Voor meer informatie over hoe hypnose en meditatie je kan helpen om je mindset en productiviteit te verbeteren, klik hier.

Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.