Afvallen Hypnose online sessie - Bereik je streefgewicht
07 juli 2018 
2 min. leestijd

Afvallen Hypnose online sessie - Bereik je streefgewicht

Zo meteen ga je een aangename en zeer ontspannende hypnose sessie luisteren die je gaat helpen je streefgewicht te bereiken.

Voordat we echter beginnen is het belangrijk om onderstaande introductie te lezen, zodat deze hypnose ook goed aansluit bij dat wat jij wilt gaan doen en bereiken. Dus lees deze korte introductie in ieder geval 1 keer voordat je begint met de afvallen hypnose.

Afvallen hypnose introductie

Als NLP & Hypnose coach benader ik afvallen vaak als het je eigen maken van nieuwe gewoonten. Je gewicht en lichaamscompositie is voortgekomen uit een combinatie van je genen, levensstijl, voeding, beweging, gedachten en emoties. Wil je dus een ander gewicht of een andere lichaamscompositie zullen we één of meerdere van deze factoren moeten beïnvloeden.

Je streefgewicht bereiken en houden

Je streefgewicht bereiken en houden doe je door je de levensstijl aan te meten die bij een bepaald gewicht en lichaamscompositie hoort. En deze levensstijl is uiteindelijk een serie gewoonten en rituelen die je automatisch doet. En omdat het gewoonten zijn geworden, ga je er makkelijk mee door. Een gewoonte is makkelijker om wel te doen dan om niet te doen.

Voor verschillende mensen betekent dat echter verschillende dingen. Voor iemand die te zwaar is en veel te veel suiker binnenkrijgt, bijvoorbeeld door frisdrank, is het voor de hand liggend om de suiker te beperken, en dus simpelweg maar 1 gewoonte te veranderen. Eet je ronduit slecht, dan is “gewoon” en regelmatig eten vaak al een effectieve stap om gewicht te verliezen.

Voor iemand die voeding al goed onder controle heeft is meer of anders bewegen de methode om in de richting van dat streefgewicht te gaan.

(Het woord "streefgewicht" gebruik ik hier heel losjes, aangezien gewicht natuurlijk niet de enige graadmeter is. Voor de één is gewicht een gepaste meeteenheid, maar voor iemand anders is het vetpercentage, de kledingmaat of de daadwerkelijk omtrek van lichaamsdelen. Deze laatste kunnen veranderen zonder dat het gewicht verandert.)

Voor iemand anders zijn andere aanpassingen beter. Sommige voelen zich aangetrokken tot vegetarisme of veganisme. Anderen ervaren juist profijt door een koolhydraatarme eetstijl (bv. paleo- of ketogeen) toe te passen. Waar het om gaat is dat al deze eetstijlen op de lange termijn toe te passen zijn. Je kunt ze een leven lang doen. En je resultaten zijn dus blijvend.

Ik moedig iedereen aan om een levensstijl en manier van eten te kiezen die langdurig toe te passen is. Doe vooral geen crash-dieet waarmee je misschien relatief snel afvalt, maar waarmee je jezelf in principe uithongert. Je stofwisseling vertraagt en je weerstand en gezondheid gaan er onder leiden als je bepaalde stoffen tekort komt. Het heeft dus helemaal geen zin, want je gaat er toch mee stoppen en dan kom je weer aan, eventueel met nog een kilootje extra als aandenken.

Je zult hoe dan ook voor jezelf moeten kiezen en moeten uitvinden wat voor jou persoonlijk werkt. Voor jou, dus niet voor iemand op Instagram en zelfs niet je beste vriend of vriendin. Nee, het gaat om jou. Wat werkt voor jou?

Daarnaast speelt mindset en je emoties een rol. Daar zullen we natuurlijk mee aan de slag gaan in het hypnotische proces.

Ikk ben benieuwd naar hoe je deze hypnose voor afvallen en je streefgewicht bereiken gaat ervaren. En als je merkt hoe deze een positieve invloed op je heeft, luister hem dan zo vaak als je wilt om je visie, motivatie en missie om je doel te bereiken sterk te houden.

Luister naar de hypnotische luisterbelevenis met koptelefoon of met oordopjes, op een moment dat je niet gestoord kunt worden, je volledig kunt ontspannen en je je ogen kunt sluiten.

Bereik je streefgewicht hypnose voor afvallen

De Hypnosewolk free

Krijg gratis toegang tot deze hypnotische luisterbelevenis en nog 11 andere, zonder YouTube reclame en met een verbeterde geluidskwaliteit in de Hypnosewolk free. Nu ook met handige app (Android & Apple).

Informatie afvallen met hypnose

Wil je meer weten over afvallen met hypnose en hypnotherapie? Hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn? Klik hier.

Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.