Meester van je mindset ochtendroutine en meditatie
10 oktober 2022 
1 min. leestijd

Meester van je mindset ochtendroutine en meditatie


De Hypnosewolk Actueel 19

In deze aflevering van de Hypnosewolk Actueel delen we onze ochtendroutine en meditatie, vertellen over onze ervaringen en geven we meer uitleg over hoe jij het ook kunt gebruiken.

Alles wat je moet weten om je dag goed te beginnen met een positieve mindset!

Hieronder kun je een korte samenvatting lezen, maar in de video duiken we er dieper in. Wij raden daarom aan om de video te kijken.

Inhoud video

  • 00:00 Introductie
  • 03:00 Waarom is meester zijn van je mindset zo belangrijk?
  • 04:50 Communicatie met je onderbewustzijn
  • 08:58 De Meester van je Mindset ochtendroutine uitgelegd
  • 17:38 Wil jij je ochtend ook met controle beginnen?
  • 18:12 De bijbehorende Meester van je Mindset meditatie

Samenvatting video

Met de Meester van je Mindset Ochtendroutine kun je je mindset vormgeven om meer controle te hebben over je gedrag, gedachten en gevoel.

Waarom is meester zijn van je mindset zo belangrijk?

We worden voortdurend beïnvloed door onze omgeving. We reageren doorgaans volledig automatisch op onze omgeving. Als we deze reacties willen sturen, dan moeten we zelf dus invloed uitoefenen op onszelf. Zodat onze reacties zo zijn zoals wij ze graag willen hebben.

Communicatie met je onderbewustzijn

Om je mindset en je dag voor te bereiden, moet je met je eigen onderbewustzijn communiceren.

In de Meester van je Mindset Ochtendroutine doen we dit in 2 stappen.

  1. Met het kleine werkblad bereid je het voor, haal je alle relevante informatie boven en plan je hoe jij het wilt hebben.
  2. Daarna visualiseer je hoe de dag verloopt en stel je je de reacties en gevoelens voor. Hiermee programmeer je je onderbewustzijn.

Het werkblad kun je downloaden in de Hypnosewolk Free. Maak gratis een account aan en je vindt het werkblad bij deze aflevering in de module Hypnosewolk actueel, aflevering 19.

Meester van je mindset ochtendmeditatie

Wil je begeleid worden bij stap 2? In de Hypnosewolk Premium is er een Meester van je mindset ochtendmeditatie die je stap voor stap meeneemt door dit proces.

Deze meditatie zorgt ervoor dat je voornemens ook daadwerkelijk gedurende de dag getriggerd worden. Je zult merken hoe je veel meer regie hebt gedurende de dag.

De Hypnosewolk Free

Is de Hypnosewolk nieuw voor je? Ontdek de Hypnosewolk gratis in de Hypnosewolk Free. Je krijgt direct toegang tot verschillende hypnotische luisterbelevenissen voor beter slaap, ontspanning, zelfvertrouwen, motivatie, afvallen, welzijn en meer...

Heb je vragen? Neem contact op.

Over de schrijver
De Hypnosewolk is er voor iedereen die bewust en gericht positieve emoties en emotionele groei wil creëren en cultiveren. En dat op de meest gerichte en ontspannen manier: met de kracht van die “verhoogde leerstoestand”, die we ook wel hypnose of trance noemen.