Angst voor de toekomst hypnose en hypnotherapie
28 januari 2024 
1 min. leestijd

Angst voor de toekomst hypnose en hypnotherapie

Effectieve therapie en coaching omvatten meestal niet slechts één aanpak of techniek. Aangezien psychologische problemen complex kunnen zijn, werkt een benadering vanuit verschillende perspectieven en niveaus vaak beter.

Wat is de angst voor de toekomst

De angst voor de toekomst is een gevoel dat we kunnen ervaren wanneer we ons zorgen maken over wat er mogelijk gaat gebeuren. Dit kan verschillende aspecten van het leven omvatten, zoals werk, inkomen, gezondheid, de wereld in het algemeen, de dood en de economie. Deze angsten hebben allemaal te maken met mogelijke gebeurtenissen die zich in de toekomst kunnen voordoen.


Aanpak angst voor de toekomst met hypnose en hypnotherapie

Om deze angst aan te pakken, is het fijner om niet direct aan de angst zelf te werken, maar juist aan het versterken van vertrouwen in jezelf, vertrouwen in het leven en dankbaarheid en waardering. Wanneer deze aspecten sterker worden, zal je een positiever perspectief op het leven ontwikkelen. Daarnaast kan het nuttig zijn om angsten uit het verleden op te ruimen om zo de kracht van angst te verminderen.

Voor de angst voor de toekomst hebben we een combinatie van verschillende hypnoses in de Hypnosewolk Premium die je helpen deze angst af te zwakken en uiteindelijk te overkomen.

1. De ultieme zelfvertrouwen hypnose (natuurlijk af te wisselen met andere hypnoses uit de module Zelfvertrouwen, eigenwaarde & zelfbeeld.)

2. Hypnose voor vertrouwen en geborgenheid in het leven

3. Hypnose voor Dankbaarheid & Waardering

4. Angst uit het verleden loslaten - Hypnotherapeutische luisterbelevenis  om je te bevrijden van oud zeer

Wil je meer weten over de Hypnosewolk Premium? Klik hier. Daar staan je 100+ hypnoses en meditaties te wachten voor je algehele ontwikkeling en het oplossen van allerlei problemen.


Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.