Helpt hypnose voor productiviteit en motivatie?
22 februari 2022 
1 min. leestijd

Helpt hypnose voor productiviteit en motivatie?

Kan hypnose je helpen met productiviteit en motivatie?

Het antwoord is een heel simpel en duidelijk, 100 procent, rechtlijnig: Ja!

Motivatie is een manier van denken. We draaien als het ware bepaalde denkstrategieën af die ons naar een gevoel van motivatie brengen, waarbij we iets gaan denken in de trant van “oké, we kunnen dit! We hebben er zin in en we gaan nu aan de slag!”

En natuurlijk heeft dat weer invloed op je productiviteit, hoe efficiënt je bent en hoeveel focus je hebt. Hypnose helpt je daarbij, want wat we met hypnose doen is directer met het onderbewustzijn communiceren, zodat dat onderbewustzijn voor je gaat werken.

Je kent het wel: Bewust heb je iets verzonnen en je zegt van: “oké, vanaf nu ga ik drie keer per week naar de sportschool.”

Ik noem maar even een willekeurig voorbeeld. Als jij je dat bewust voorneemt, dan weet je wel uit ervaring of heb je dat misschien bij andere mensen gezien, dat dat niet altijd daadwerkelijk gebeurt.

Want degene, of datgene eigenlijk, dat deel van jou wat dat moet uitvoeren, wat daadwerkelijk naar de sportschool moet gaan, is vaak een ander deel dan het denken.

Dat onderbewustzijn wat je hebt, dat operating system van je lichaam, stuurt je gedrag aan. Dat is wat het gedrag uitvoert. Het feit dat jij bewust kunt bedenken, van “goh dat lijkt me een goed plan”, zegt dus niet dat je het ook uitvoert.

Hypnose, NLP en coaching zijn super waardevol om dat wat jij op een bewust niveau beslist, (bijvoorbeeld “ik wil drie keer per week naar de sportschool), in je onderbewustzijn te programmeren, zodat het ook daadwerkelijk gebeurt en dat je je daar geïnspireerd en gemotiveerd bij voelt.

En dat doen we dus door directer met het onderbewustzijn te communiceren. Dat is wat hypnose en NLP uiteindelijk zijn: Directe communicatie met je onderbewustzijn.

En we doen dat zodat je onderbewustzijn vóór je gaat werken en niet dat je jezelf in de weg gaat lopen. In de Hypnosewolk Free vind je twee hypnoses die je daarbij gaan helpen. Ze helpen je je beste zelf te zijn en om daadkracht op te bouwen.

In de Hypnosewolk Premium gaan we daar nog veel verder in op allerlei gebieden, zodat jij scherp bent en dat je focus hebt. Zodat jij gericht, efficiënt en effectief kunt gaan doen wat je je voorneemt.

Ik wens je heel veel sterkte, waar je ook bent.

De Hypnosewolk Free

Is de Hypnosewolk nieuw voor je? Ontdek de Hypnosewolk gratis in de Hypnosewolk Free. Je krijgt direct toegang tot verschillende hypnotische luisterbelevenissen voor beter slaap, ontspanning, zelfvertrouwen, motivatie, afvallen, welzijn en meer...

De Hypnosewolk Premium

Wil je weten wat de Hypnosewolk Premium precies inhoudt, klik hier. Direct je abonnement afsluiten, klik hier.

Over de schrijver
Tim Kutzke (spreek uit: Koetske) is NLP Coach, hypnotherapeut en de maker van de Hypnosewolk. Tim’s aangename stem en jarenlange ervaring als NLP-coach en hypnotherapeut begeleiden je door de hypnotische luisterbelevenissen, meditaties en trainingen in de Hypnosewolk.